Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése

Ma a síkképernyős tévék egyre népszerűbbek, a CRT tévék pedig a múlté. Az ilyen tévék lapos, kis vastagságú kijelzőkkel rendelkeznek, ezért lapos tévéknek hívják őket. Fejleszteni kezdték a technológiáknak köszönhetően - ezek LCD-k és plazma.
A síkképernyős tévék nemcsak kényelmes kialakításúak, de használatuk szempontjából sem veszélyesek, nem robbannak fel, mivel nem használnak nagyfeszültséget, és csak ilyen képernyőn kaphat torzulatlan és stabil képet.
A síkképernyős TV-k nemcsak a képernyő méretében különböznek, hanem plazmában és LCD-ben is.
LCD tévék (7 és 37 hüvelyk közötti képátlójú modellek), ha a kijelző átlója nagyobb, mint 37 hüvelyk, akkor itt mindkét technológia alkalmazható, bár a plazmatévék ritkák, de a 42 hüvelykes képátlójú tévéknél , mindkét technológiát szintén alkalmazzák, és majdnem 50-50., minél nagyobb az átló, annál több plazmatévé érvényesül, bár vannak LCD TV-k, de sokkal kevesebb van belőlük.
Minél nagyobb a képernyő felbontása, annál jobb a képminőség.
Mik azok az LCD-k? Ez egy módszer a fény folyadékkristályos cellák alkalmazásával történő modulálására, vagyis az ilyen képernyőn megjelenő kép a háttérvilágító lámpák fényének sok sejt-pixel általi átfedése vagy átvitele miatt alakul ki, részben vagy teljesen zártá vagy átlátszóvá válnak, így vezérelheti a lámpa fényét, miközben teljes képet hoz létre, és a képernyőn megjelenő színárnyalatok széles skálája van. Az LCD technológia biztonságos a szem számára, és nem villog.
De a plazmaképernyő két üveglemez, amelyek között pixelsejtek vannak, fényt bocsátanak ki, mivel inert gázzal vannak feltöltve, plazma kisülés lép fel benne, ultraibolya sugárzást ad, a foszfor izzásának köszönhetően, mert a sejteket beborítják. A különböző típusú foszforok alapján 3 alapszín képződik, amelyek meghatározzák a kép színárnyalatainak teljes spektrumát. Mivel az üveg nem engedi át az ultraibolya fényt, a plazmatévék biztonságosak az emberi egészségre.
A síkképernyős TV választása nagyon fontos, mert a képminőség az ilyen választás helyességétől függ, függetlenül attól, hogy számunkra úgy tűnik, hogy mindkét technológia azonos, de a kijelző minőségének eredménye eltérhet .

Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése
Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése
Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése
Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése Kiváló minőségű síkképernyős TV-k keresése Kiváló minőségű síkképernyős TV-k kereséseHome | Articles

December 3, 2022 04:37:44 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting