Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz

A kis mosógépek kialakításuk szerint a következő három kategóriába sorolhatók:
- automatikus ( "Tefal");
- nem automatikus, az aktivátor alsó és vízszintes elrendezésével ( " Mini-Vyatka ", " Fairy ");
- nem automatikus, az aktivátor függőleges elrendezésével ( " Desna ", " Samara ", " Baby ").
El kell mondani, hogy a nem automatikus kisméretű mosógépeket 1,5 kg száraz fehérnemű mosására tervezték, és nem rendelkeznek szorítóval sem. Nagyon ésszerű ezeket apró tárgyak (zokni, zsebkendő, babaruha) mosásakor használni. A gépet egy székletre vagy székre helyezik, és maga a mosás a szappanoldat intenzív keringése miatt történik, amely a pórusok és az anyagrétegek közé hatol, anélkül, hogy bármilyen mechanikai hatással lenne rá. Ilyen kis méretű mosógépekben a szappanoldat keringését örvénymozgások hozzák létre, amelyeket az aktivátor gerjeszt. Az oldat örvénymozgása miatt a mosoda folyamatosan különböző irányokba fordul, ami hozzájárul az alapos és egyenletes mosáshoz. A mosás befejezése után a vizet gravitációval üríti ki, a ruhaneműt kézzel vagy autonóm centrifugában kicsavarja.
A tipikus nem automatikus kis méretű mosógép fedélből, tartályból és burkolatból áll, amelyekbe a gép elektromos berendezése van beépítve: kondenzátorok, motor, védő hőrelé. A burkolat, a fedél és a tartály műanyagból készülnek. A villanymotort meghajtó lemezaktivátor az oldalsó tartály belsejében található. Az aktiváló tengely a kis mosógép elektromos motor tengelyéhez van csatlakoztatva. Az elektromos motort csavarokkal rögzítik a tartály falához, és maguk a csavarok is elektromosan szigetelő tömítőgittel vannak borítva. Egy ilyen mosógép burkolatán van egy áramkör kapcsoló, és van egy lyuk a szappanos mosószer oldat leeresztésére is. Az ilyen lyuk felszerelése műanyag dugóval lezárható vagy a leeresztő tömlő egyik végéhez csatlakoztatható, másik vége pedig a tartály felső szélén lévő speciális résen van rögzítve, amikor a gép jár. A tartályban lévő vízszintet egy speciális jelölés szabályozza. A fedél segít elkerülni a folyadék kifröccsenését ruhák öblítésekor és mosásakor, és reteszekkel van rögzítve a tartály testéhez.

Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz
Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz
Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz
Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhoz Kis mosógépek kiváló minőségű mosásokhozHome | Articles

December 3, 2022 03:58:17 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting