Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra

Ez a cikk a kis konyhák tulajdonosainak és azoknak szól, akik egy kis hűtőszekrényt keresnek. Ez a téma sokunk számára releváns, mivel a legtöbb szokásos konyha mérete sok kívánnivalót hagy maga után.
Ha részletesebben elmélyül a kis méretű konyhák hűtőszekrényeinek témájában, akkor érdemes figyelmét a keskeny hűtőkre hagyni, amelyek ugyanakkor meglehetősen tágasak és jó minőségűek. Emellett viszonylag olcsóak is. Csak 48 cm széles hűtőszekrények vannak! Ezek a modellek a legalkalmasabbak a kis családok számára. A kamra térfogata egy ilyen hűtőszekrényben 102-185 liter. Leggyakrabban a modern hűtőszekrényekben a jégtelenítő rendszer automatikus (csepegtető rendszer). Az edzett, erősített üvegpolcok általában magasságban állíthatók. Jó ötlet, ha a polcokat műanyag szegéllyel védjük, hogy megvédjük a véletlenül kiömlött folyadéktól. Alsó részén általában van egy tartály gyümölcsök és zöldségek számára. Az ilyen hűtőszekrények ajtaján az erkélypolcok magasságának állíthatónak kell lennie. Az ajtókat újra fel lehet függeszteni (képesek megváltoztatni a nyitás irányát). A szokásos fenntartott hőmérséklet 0-12 ° C, amelyet termosztáttal (elektromechanikusan) szabályoznak. Ezenkívül a kis hűtőszekrények tojástálcával és palacktartóval is ellátottak. Az ilyen hűtőszekrények fagyasztója kicsi (25 liter), egyes modellekben talán 48 liter. Fagyasztókapacitás napi 3 kg-ig. A leolvasztási rendszer manuális, a fenntartott minimális hőmérséklet -12-18 ° C. Áramszünet esetén a hőmérséklet további 15 órán át megmarad. A kis méretű hűtőszekrények általában egy kompresszorosak.
A hazai kis méretű hűtőszekrények piacán meg lehet különböztetni a teljesen működőképes (fagyasztóval ellátott) és anélkül; egy- és kétkamrás. További funkció a falak antibakteriális bevonata.
Ha konyhája nem olyan kicsi, és megengedheti magának egy 54 cm széles hűtőszekrényt, akkor választása szélesebb lesz.
A kis hűtőszekrények nagyon nagy leletek a kis konyhák számára.

Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra
Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra
Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra
Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatra Kis méretű hűtők kis helyiségekben való használatraHome | Articles

December 3, 2022 04:46:45 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting