Kis alátétek

Ha a fürdőszoba nagyon kicsi, és a mosógépbe nagyon kevés hely marad, akkor a mosogató alá telepített kompakt mosógépek segítenek. Kevesebb funkciójuk van, mint nagyobb társaiknak, de összességében a mosási teljesítmény jó.
Mini autó telepítése
Van néhány árnyalat, ezért a mosógép fölötti mosogató nem telepíthető a szokásos módon. A feltétel a következő: pár centiméterrel ki kell nyúlnia a mosógép fedele felett, hogy a víz fröccsenése ne essen a készülék fedelére. A gyártók egy ilyen mosdótartót terveztek, amelynek alja lapos, és a vízelvezető rendszer eltér a szokásostól - a szifon függőlegesen helyezkedik el. Ilyen mosogatószerkezettel a lefolyócső nem halad át az alátéten, így még akkor is, ha a lefolyócső szivárog, nincs veszélye annak, hogy a berendezés elárasztódik. Ezzel a telepítéssel a mosógép a faltól minimális távolságra helyezkedik el. Ezek a gépek általában 45 cm mélyek.
Annak ellenére, hogy a mosogató alatt található mosógép miniatűr méretű, teljes értékű készülék, a mosási minőség magas szinten marad. Természetesen a legtöbb fogyasztót érdekli az ilyen berendezések funkcionalitása. Az, hogy a mosás milyen magas lesz, a gép hatékonysági osztályától függ, amelyet latin betűkkel jelölünk A-tól G-ig, ahol A a legmagasabb mosási minőség, és a G a legalacsonyabb. Szeretném megjegyezni, hogy ha nem hatékony mosószert és helytelen hőmérsékleti rendszert alkalmaznak, ez a mosott tárgyak tisztaságát is befolyásolja.
A háztartási gépek kiválasztásakor világosan határozza meg, hogy mely funkciók fontosak az Ön számára, és melyek másodlagosak, általában a kompakt és keskeny mosógépek támogatják az alapvető mosási módokat. Egyetért abban, hogy ha nincs „ sportcipő mosás ” mód , aligha érdemes odafigyelni. Nagyon hasznos lehet egy " késleltetett indítás " vagy egy olyan funkció, amelyben a tetején lévő gép dobja a fedéllel felfelé kerül, amikor leáll.
A gép költsége képességeitől és márkájától függ, a népszerű márkák felszereltsége jelentősebb beszerzési költségeket igényel. Ne remélje, hogy a kompakt mosógépek kevesebbe kerülnek, éppen ellenkezőleg, a gép vezérlésének minimalizálása iránti igény jelentősen megnöveli azok árát.

Kis alátétek
Kis alátétek
Kis alátétek
Kis alátétek Kis alátétek Kis alátétekHome | Articles

November 26, 2022 20:23:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting