Kineske tablete

Prošle su dvije godine otkako su se prvi takvi uređaji kineske skupštine pojavili na našem tržištu. Očigledan napredak je očit: to više nisu oni bubici i kočioni komadi željeza, već visokokvalitetni uređaji s jamstvom i dobrim performansama. Štoviše, postali su jednostavno nezamjenjivi u životu moderne osobe. Krajem 2011. kineske su tvrtke prestale kopirati poznate robne marke i počele unositi vlastiti razvoj u dizajn i softver gadgeta. U 2012. godini to su već punopravni visokokvalitetni tableti koji se mogu natjecati sa skupljim i poznatim modelima.
Kako odabrati kineski tablet?
Na tržištu postoji jako puno proizvođača. Ako su svima poznati i visokoprofilisani vrhunski brendovi svima na usnama, tada nitko zapravo ne zna imena kineskih tvrtki. U ovom slučaju vrijedi potražiti informacije o prostranosti mreže. U Kini su robne marke poznate potrošačima. Naravno, nema potrebe riskirati kupnju kineskog ipada bez imena uopće, od NoName.
Prije kupnje trebali biste se odlučiti za skup funkcija koje će biti potrebne. Jasno je da želite sve odjednom, ali tada biste trebali pripremiti veliku količinu. A za taj novac već možete kupiti uređaj druge razine. Stoga ćete za 80 dolara morati proći s uređajem s otpornim zaslonom i bez multitoucha.
Paradoksalno, ali nakon što je potrošač pravilno cijenio novi superpad, njegovi se " kolege " odmah počinju pojavljivati ​​na tržištu . Kineski proizvođači krivotvore vlastite konkurente. Vrlo je jednostavno kupiti nekvalitetan proizvod pogreškom. Stoga savjet: najbolje je kineske tablete kupiti od pouzdanih dobavljača.
Posljednjih dana postalo je moderno odabrati boju uređaja koji odgovara boji nekom atributu odjeće. Na primjer, u internetskoj trgovini možete odabrati udobne ljetne sandale i cipele, a zatim otići kupiti novi tablet u novim cipelama.
Cijena i karakteristike
Dobri uređaji koštaju oko 140 USD, a vrlo dobri oko 250 USD. Obično ova cijena uključuje dostavu. Uređaji su opremljeni prilično moćnim procesorima, a grafička kartica omogućuje zabavu i jednostavnim igrama i složenim strategijama. Soft vam omogućuje neprimjetno povezivanje s lokalnim mrežama i Internetom. Tu je i Wi-Fi funkcija, 2 MP kamere, priključak za slušalice. Što se tiče RAM-a, kineski iPad, naravno, znatno je inferiorniji od sličnih uređaja poznatih marki. Međutim, sasvim je moguće pronaći dobre performanse softvera za neke modele.

Moderni kineski tableti postali su mnogo konkurentniji nego prije nekoliko godina. Stoga bi ljubitelji poznatih skupih modela marki koji ne vjeruju uređajima kineske proizvodnje mogli uskoro promijeniti mišljenje.

Kineske tablete
Kineske tablete
Kineske tablete
Kineske tablete Kineske tablete Kineske tableteHome | Articles

November 28, 2022 02:51:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting