Kineske tablete

Prošle su dvije godine od kada su prvi takvi uređaji kineske izrade ušli na naše tržište. Očigledan napredak je očit: to nisu gadni i inhibicijski komadi željeza, već visokokvalitetni uređaji s garancijom i dobrim performansama. Štaviše, oni su postali jednostavno nezamjenjivi u životu moderne osobe. Krajem prošle 2011. kineske kompanije prestale su kopirati poznate brendove i započele su uvoditi vlastite dizajne u dizajn i softver gadgeta. U 2012. su to potpuno kvalitetni tablet računari koji mogu konkurirati skupljim i poznatim modelima.

Kako odabrati kineski tablet?

Na tržištu je puno proizvođača. Ako se nadaleko čuju poznati i statusno skupi brendovi, onda zaista niko ne zna imena kineskih kompanija. U ovom slučaju, vrijedi potražiti informacije o otvorenim prostorima mreže. U Kini su potrošači poznati i marke. Naravno, ne trebate riskirati kada nabavite kineski ipad bez ikakvog imena, NoName.

Prije kupnje trebali biste odlučiti o setu funkcija koje će biti potrebne. Jasno je da želite sve odjednom, ali tada biste trebali pripremiti veliku količinu. A za taj novac već možete kupiti gadget različitog nivoa. Dakle, za 80 dolara morat ćete napraviti uređaj s otpornim zaslonom i bez multitoucha.

Paradoksalno je da nakon što je potrošač pravilno procijenio novi superpad, njegovi se "pandan" odmah počinju pojavljivati ​​na tržištu. Kineski proizvođači lažiraju vlastite konkurente. Kupnja nekvalitetnog proizvoda greškom je vrlo jednostavna. Stoga, savjet: kupovina kineskih tableta najbolje je od pouzdanih dobavljača.

Poslednjih dana postalo je modno odabrati boju gadgeta koja odgovara boji nekog atributa odeće. Na primjer, udobne ljetne sandale i cipele možete odabrati u internetskoj trgovini i onda krenuti kupiti novi tablet u novim cipelama.

Cijena i specifikacije

Dobri uređaji koštaju oko 140 dolara, vrlo dobri negdje oko 250. Obično je takva cijena, uzimajući u obzir isporuku. Gadget je opremljen sa prilično moćnim procesorima, video kartica pruža vam priliku da se zabavite jednostavnim igrama i složenim strategijama. Soft vam omogućuje lako povezivanje s lokalnim mrežama i Internetom. Takođe postoji Wi-Fi funkcija, 2 MP kamere, priključak za slušalice. Što se tiče RAM-a, kineski iPad je, naravno, znatno inferiorniji od sličnih uređaja poznatih marki. Međutim, za neke je modele sasvim moguće pronaći dobre softverske pokazatelje.Moderni kineski tableti postali su znatno konkurentniji nego prije nekoliko godina. Stoga se obožavatelji poznatih skupih marki modela koji ne vjeruju uređajima kineske proizvodnje uskoro mogu predomisliti.

Kineske tablete
Kineske tablete
Kineske tablete
Kineske tablete Kineske tablete Kineske tableteHome | Articles

December 3, 2022 08:00:18 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting