Keskeny mosógép kis fürdőszobához

Oroszországban megnőtt a kereslet a mosógépek iránt, ezek már nem luxuscikkek. De a kereslet elég megnőtt a keskeny típusú gépek iránt. Ennek oka a fürdőszobák és a konyhák kis mérete. Végül is nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy tágas fürdőszobával rendelkezzen egy nagyméretű autó és egy zuhany lefolyó számára.
Figyelembe véve egy másik tényezőt, miszerint elsősorban a Bosch mosógépekre van kereslet elsősorban Oroszországban, a vállalat úgy döntött, hogy itt gyártja őket. Így időt spórolnak meg a késztermékek közvetlenül a fogyasztóhoz történő eljuttatása, és lehetővé válik az ugyanezen szállítás, valamint a vámköltségek jelentős csökkentése is.
Ezért képesek a Bosch keskeny mosógépek gyorsabban reagálni az oroszországi piaci keresletre. Hiszen egy év telt el azóta, hogy Szentpétervár közelében megnyitották a gyártásukra szolgáló különleges sort.
A múlt óta a Bosch keskeny mosógépek "Classixx 5" speciális gyártását tervezik: WLF 20171 CE, WLF 20271 CE és WLF 24271 CE. A gyártó a lehető legközelebb hozta őket az oroszok igényeihez. Ezt diktálja az a nagy vágy, hogy meghódítsa ezt a rést a mosógéppiacon, valamint az a képesség, hogy ilyen modelleket kínáljon optimális áron, amely kielégítheti fogyasztóinkat.
Ezeknek a modelleknek vannak bizonyos paramétereik, amelyeknek az oroszoknak tetszeniük kell. Például a " Super Fast 30 " program segít bármely háziasszonynak fél óra alatt mosakodni, hogy tovább használhassa a keskeny Bosch mosógépet. Ez nagyon releváns funkció, ha nem lehet minden nap mosni, mert sok háziasszony még mindig megengedheti magának, hogy csak heti egyszer rendezzen nagy mosást. Korábban ez a funkció csak drága modellekben volt elérhető.
Ezenkívül a gyakori, de rövid mosás megtakarítja az áramot és a mosóport, ezáltal a ruhanemű mindig tökéletesen tiszta marad. Az új modellek nagyobb terheléssel is rendelkeznek, 3-ról 5 kg-ra nőtt. Ez időt takarít meg a mosáshoz is. Lehetővé teszi nagyobb tárgyak mosását is keskeny Bosch mosógépben.
A keskeny Bosch mosógépek centrifugálási sebességét 1000-1200 ford / perc-re növelték. Szinte minden modell rendelkezik kijelzővel, a Bosch elektronika pedig gyors és kellemes mosást tesz lehetővé, mert a gépek kezelése egyszerű. Vannak olyan funkciók, mint " extra öblítés ", időzítő stb.

Keskeny mosógép kis fürdőszobához
Keskeny mosógép kis fürdőszobához
Keskeny mosógép kis fürdőszobához
Keskeny mosógép kis fürdőszobához Keskeny mosógép kis fürdőszobához Keskeny mosógép kis fürdőszobáhozHome | Articles

November 29, 2022 12:42:41 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting