Kdaj izbrati LCD TV

Ko nastopi svetel trenutek, ko se zavestno odločite za zamenjavo starega televizorja, se takoj pojavi vprašanje, kaj naj bo novo? Ali naj izberem preizkušeni čas zaslona na "LCD", ali je bolje, da kupim napihnjeno " plazmo "? Koristno je objektivno razumeti prednosti in problematična področja vsake od možnosti, da bi najbolje izbrali LCD TV ali katero koli drugo.
Znano je, kako zaslon deluje na CRT. Elektroni, ki prehajajo skozi žarkovo cev, izbijejo fotone. Vsaka poudarjena točka na zaslonu dobi drugačno barvo zaradi mešanja rdečih, modrih in zelenih odtenkov. Skupna dejavnost vseh točk ustvarja smiselno sliko na zaslonu. Hitrost utripanja zaslona mora biti standardna - sličic na sekundo. CRT TV ima naslednje glavne slabosti:
- dimenzijska naprava;
- škodljivo za zdravje zaradi elektromagnetnega sevanja;
- slika na zaslonu lahko utripa.
Takšne informacije lahko zasenčijo izbiro LCD televizorja. Poleg tega LCD televizor morda ni tako svetel in kontrastni kot plazma. Imeti manjše kote gledanja.
Kaj bolj prijetnega bi bilo preživeti večer v družbi svoje sorodne duše, gledati filme na velikem LCD televizorju in sedeti na mehkem in udobnem italijanskem kavču. Zanesljiv dobavitelj italijanskega pohištva Elite-style vam bo pomagal izbrati in kupiti dober kavč za spalnico.
Na plazemskem zaslonu ni utripanja ali sevanja, kar je varneje za človeško telo. Toda LCD televizor porabi veliko manj električne energije. Izbira televizorja lahko temelji tudi na stroških naprave. V tem primeru morate takoj opisati svoje želje glede velikosti diagonale zaslona. Če je namen nakupa velika široka televizija, je bolj donosno kupiti plazemski in z majhno diagonalo LCD televizor.
Pomembna pomanjkljivost plazemskega zaslona je njegovo izgorevanje, zaradi česar plazma v primerjavi z LCD televizorjem zdrži manj let. Slednja ima precej nižjo delovno temperaturo naprave in dodelitev pikslov zanje ni strašljiva.
Zelo težko je nedvoumno dati prednost določeni tehnologiji in določiti televizor. Treba se je spomniti splošnega trenda k nižjim cenam, pa tudi potrebe po raziskavi celotne ponudbe naprav.

Kdaj izbrati LCD TV
Kdaj izbrati LCD TV
Kdaj izbrati LCD TV
Kdaj izbrati LCD TV Kdaj izbrati LCD TV Kdaj izbrati LCD TVHome | Articles

December 6, 2022 15:12:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting