Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka

Avtomatski pralni stroj Vyatka deluje na omrežjih za oskrbo s hladno in toplo vodo, namenjen je samodejnemu pranju, za izpiranje in ožemanje vseh izdelkov iz različnih vrst tkanin. Pralni stroj ima pralni stroj s prednjim polnjenjem. Predvidena je proizvodnja treh modifikacij strojev VYATKA-AUTOMAT:
• z 12 delovnimi programi: 6 za debele tkanine in 6 za tanke;
• s 14 delovnimi programi: 7 za debele tkanine in 7 za lahke;
• s 16 tovarniškimi programi: 8 za težke tkanine in 8 za fine in bombažne tkanine.
Avtomatski pralni stroj Vyatka omogoča takojšnjo izbiro načina pranja z naborom zahtevanega programa s sintetičnimi detergenti (avtomatski praški LOTOS, ERA za avtomatske stroje itd.).
Programi se nastavljajo s krmilnim gumbom in posebnimi tipkami na sprednji strani stroja. Vyatka je zaščitena pred prelivanjem zbrane vode. Stroj je opremljen s hidravličnim filtrom, ki zadržuje velike tujke. Povezava pokrova tega filtra s telesom stroja je hermetično zaprta in lahko prenese velik pritisk 9,4 kPa.
Zasnova stroja ima popoln odtok tekočine iz rezervoarja za stiren: dovoljena preostala količina vode v hidravličnem sistemu je približno 500 ml.
Vsi postopki pranja, izpiranja, ožemanja izdelkov in uravnavanje programov ter temperature raztopin detergentov se izvajajo popolnoma samodejno. Nalaganje perila in detergentov, nastavitev programa, vklop stroja in razkladanje čistega perila po pranju lahko opravite le ročno.
Ohišje stroja je izdelano iz visokokakovostne pločevine in je sestavljeno iz žigosanih delov, povezanih z laserskim varjenjem. Ohišje je od zgoraj zaprto s pokrovom, ki je pritrjen z vijaki. Telo stroja je pobarvano v belo. V notranjosti telesa je rezervoar z elektromotorjem s pogonom na boben. Rezervoar je obešen na dveh velikih valjastih vzmeti, pritrjeni so na omejevalnike glavnega nosilnega telesa. Nadzor ogrevanja in temperature pralne raztopine se izvaja z električnim grelnikom in temperaturnimi senzorji.

Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka
Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka
Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka
Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja Vyatka Katere so prednosti avtomatskega pralnega stroja VyatkaHome | Articles

November 29, 2022 12:03:32 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting