Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad

IPad i ri i kompjuterit tablet duhet të kënaqë adhuruesit e produkteve të tilla me mundësi krejtësisht të reja. Para së gjithash, vlen të përmendim aftësitë e ekranit të kompjuterit tabletë iPad. Zgjerimi i tij ishte 2048 me 1536 pikë. Ky lloj ekrani bën të mundur kryerjen e një numri të madh veprimesh në një ipad të ngjashëm kompjuteri tablet, por në të njëjtën kohë çmimi i tij mbetet shumë i volitshëm. Dhe kjo pavarësisht nga fakti se parametrat e ekranit të tij mund t'i atribuohen një niveli më profesional. Vlen të përmendet se modelet e reja të pajisjeve të tilla po bëjnë hapa të sigurt përpara. Tani, shumica e modeleve mund të shohin praninë e aftësisë për të luajtur në formatin Full HD. Gjithashtu, në lidhje me mënyrën e funksionimit të ekranit, mund të vërehet prania e një faktori formimi të një lloji dhjetë inç. Falë kësaj, imazhi me cilësi më të lartë është i pranishëm në kompjuterin tablet ipad. Numri i ri i pikseleve bën të mundur që ato të bëhen shumë të vogla, për shkak të së cilave prania e tyre bëhet e padukshme për syrin e njeriut, e cila nga ana tjetër ndikon në cilësinë e figurës së shfaqur në ekran.
Vlen të përmendet se në tablet ipad, duke pasur parasysh cilësinë aktuale të imazhit, nuk ka nevojë të punohet në numrin e pikseleve. Tani puna duhet të nxitojë drejt zgjidhjes së çështjes së dhënies së ngjyrave, si dhe kontrastit. Sapo të arrihen karakteristika të reja të përmirësuara në lidhje me këta tregues, do të jetë e mundur të fitohet një imazh i ri me cilësi më të lartë.
Nëse flasim për dizajnin, i cili ka një ipad të ri kompjuteri tablet, atëherë ka një ngjashmëri të madhe me modelet e vjetra. Trupi është ende alumini. Dimensionet e çështjes kanë mbetur të njëjtat. Sidoqoftë, ka ende një ndryshim. Për shkak të faktit se parametrat e ekranit kanë ndryshuar, pesha është rritur.
Vlen të përmendet gjithashtu prania e një lloji të ri të procesorit. Kompjuterët e rinj tablet tani kanë një procesor A5X. Ka dy bërthama të tipit procesor, si dhe katër bërthama të tipit video.

Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad
Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad
Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad
Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad Katalog i kompjuterave modernë tablet iPadHome | Articles

November 28, 2022 04:16:09 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting