Karakteristikat kryesore të TV LED

Dallimi kryesor dhe themelor midis një TV LED dhe një TV me kristal të lëngët është vetëm në mënyrën se si matrica është e ndriçuar. Pajisjet LCD përdorin llamba fluoreshente, TV LED përdorin LED.
Një TV LED është i aftë të riprodhojë ngjyrat më saktë sesa një TV LCD. Realiteti i imazhit rritet, bëhet më i natyrshëm. Opsionet e ekranit për shkëlqimin dhe kontrastin janë përmirësuar gjithashtu. Mjafton të shohim gamën e pajisjeve të këtij lloji, të paraqitura në faqet http://foxmart.ua/led-televizory.html, për të vërejtur një rënie të ndjeshme të trashësisë së ekranit. Kombinuar me një ulje prej 40% të kostove të energjisë, përfitimet e TV LED janë të qarta.
Modelet janë në dispozicion me lloje të ndryshme të ndriçimit të dritës: anash dhe mbrapa. E para karakterizohet nga vendosja e LED-ve gjatësore në raport me ekranin, për shkak të së cilës pajisja bëhet tepër e hollë. Në TV me ndriçim, diodat instalohen prapa ekranit, gjë që bën që drita të bjerë në mënyrë të barabartë. Pajisjet e tilla kanë kontrast të shkëlqyeshëm, e zeza duket më mirë, megjithatë, ekrani " bëhet më i trashë ".
Përdoren mundësi të ndryshme montimi për TV LED: të prirur, figurë ose kthyeshëm. Diagonali i TV-ve LED është zakonisht 16-60 inç, kështu që nuk do të jetë e vështirë të gjesh një pajisje në një dhomë me ndonjë zonë. Mbulesa e ekranit mund të jetë mat ose me shkëlqim. Disa TV LED kanë një funksion 3D, megjithatë, ato kushtojnë në përputhje me rrethanat. Cilësia e imazhit gjithashtu varet nga shpejtësia e skanimit. Nëse është 60, ndonjëherë fotografia mund të jetë e paqartë, e paqartë. Preferohet që ky parametër të jetë më i madh se 100.
Duke lidhur blerjen tuaj, menjëherë do të vini re cilësinë e imazhit. Anshtë një rend i madhësisë më i lartë se në TV LCD. Më besoni, TV LED justifikojnë investimin financiar, përveç imazheve me cilësi të lartë, ato gjithashtu kanë një dizajn elegant dhe janë të denjë për të dekoruar çdo dhomë të gjallë.

Karakteristikat kryesore të TV LED
Karakteristikat kryesore të TV LED
Karakteristikat kryesore të TV LED
Karakteristikat kryesore të TV LED Karakteristikat kryesore të TV LED Karakteristikat kryesore të TV LEDHome | Articles

November 28, 2022 02:42:21 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting