Karakteristikat e frigoriferit

Karakteristikat më të rëndësishme të ngrirjeve mund të krahasohen me ato të frigoriferëve. Këto përfshijnë vëllimin e dobishëm të frigoriferit, klasën klimatike, sa energji elektrike harxhon pajisjet. Por ka tregues që janë unikë për ngrirjet. Pa sistem acar. Çdo frigorifer perëndimor është i pajisur me këtë sistem. Nëse marrim parasysh tregun rus, atëherë mund të gjesh vetëm një kompani që e përdor atë. Ky është Stinol. Por edhe kundërshtarët më të flaktë të këtij sistemi pajtohen se ai është shumë herë më i përshtatshëm dhe efektiv. Nëse produktet ruhen për një kohë të gjatë, atëherë ato nuk do të duken si një gungë e ngrirë. Por sistemi "Pa acar" ka edhe një anë negative.
Përdorimi i tij promovon avullim më të shpejtë të lagështisë nga sipërfaqja e produkteve. Si rezultat, produkti i ngrirë thahet në një frigorifer të tillë shumë më shpejt. Pra, nëse ka një frigorifer me këtë sistem në shtëpi, atëherë preferohet të ruani të gjitha produktet në një formë të paketuar. Frigorifer i pajisur me Pa acar nuk ka nevojë për shkrirje. Por për qëllime higjienike rekomandohet ventilimi dhe larja e tij një herë në vit. Frigoriferët klasikë duhet të fiken një herë në vit, duke hapur vrimën e kullimit. Në këtë rast, është e nevojshme të vendosni një enë ku do të kullojë uji i shkrirë.
Ngrirësit gjithashtu kanë një mënyrë të ngrirjes së shpejtë të veçantë vetëm për ta. Përdorimi i kësaj metode ju lejon të ngrini ushqimin shumë shpejt. Në të njëjtën kohë, të gjitha vitaminat dhe lëndët ushqyese të disponueshme do të ruhen në të. Një fakt i rëndësishëm është se kristalet e akullit nuk mund të formohen në ushqim gjatë procesit të ngrirjes së shpejtë. Si rezultat, membrana qelizore nuk do të prishet. Ky fenomen mund të vërehet në ato produkte që ngrihen gradualisht.
Për të përdorur mënyrën e ngrirjes së shpejtë, është e nevojshme të aktivizoni këtë funksion paraprakisht, pesë orë para momentit kur produktet të vendosen atje. Temperatura gradualisht do të bjerë. Pas momentit përgatitor, mund të vendosni të gjitha produktet e nevojshme për ngrirje. Ata do të ngrijnë menjëherë dhe nuk do të jenë në gjendje të ngrohin ushqimet e afërta me nxehtësinë e tyre. Pas një ditë, kamera mund të kaloi në " ruajtje " mënyrë .

Karakteristikat e frigoriferit
Karakteristikat e frigoriferit
Karakteristikat e frigoriferit
Karakteristikat e frigoriferit Karakteristikat e frigoriferit Karakteristikat e frigoriferitHome | Articles

December 2, 2022 02:17:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting