Kam kupiti filtre za pralne stroje

Posebnih nasvetov za popravilo pralnih strojev ni, ker ima vsak od njih svojo servisno dokumentacijo in funkcije. Vendar obstajajo okvare, ki jih je mogoče odpraviti ročno. To so pogosto zamašeni filtri pralnih strojev ali začasni padci napetosti. Nekaj ​​nasvetov vam bo pomagalo, da se sami odpravite po napakah.
1. Pralni stroj se ne zažene (lučke ne svetijo).
V tem primeru preverite, ali je glavni kabel priključen v stensko vtičnico. Možno je tudi, da v hiši ni elektrike. Nekateri modeli pralnih strojev imajo ključavnice in stroj se ne vklopi, ko so vrata odprta (ne tesno zaprta). Prepričajte se, da je ventil za vodo odprt.
2. Stroj se ne polni z vodo.
Prvi korak je preveriti, ali je voda v hiši vklopljena. Sledite tudi tesnosti povezave z dovodom vode. Prepričajte se, da cev ni upognjena.
Če je vse v redu, gre najverjetneje za filtre, ki se občasno zamašijo. Filtre za pralne stroje lahko očistite ročno: odvijte cev za dovod vode (nahaja se na zadnji strani pralnega stroja) in previdno s pomočjo klešč odstranite mrežo. Ona bi morala biti oprana pred umazanijo.
3. Močne vibracije med pranjem.
Tak minus pralnih strojev lahko nastane zaradi neravne površine, na kateri stoji. Če želite preveriti, ali je temu tako - samo malo pretresite avto iz ene strani v drugo. Če se stroj ziba, ga je treba namestiti nazaj ali poravnati tla.
Če se med prvim pranjem pojavi takšen hrup, vam ni treba takoj uporabiti garancijske kartice. Preprosto ne bo prišel prav. V tem primeru preverite transportne vijake. Če so, ustreli. Nahajajo se na zadnji strani pralnega stroja.
Neenakomerna razporeditev perila je lahko še en razlog za hrup te tehnike. Če želite delo normalizirati, morate ustaviti pranje in prestaviti perilo.
Pralni stroj se lahko kadar koli pokvari, njegovo popravilo je lahko drago in dolgotrajno, če pa se kavni aparat pokvari, vam bo delavnica Ruscoffee hitro in učinkovito pomagala pri popravilu kavnega aparata v Moskvi.
4. Voda pušča iz pralnega stroja.
Prvi korak je preveriti, ali je cev za dovod vode privita. Če je cev nameščena, je treba posodo za detergent očistiti. To naredite tako, da ga odstranite tako, da ga dvignete in povlečete navzven. Nato temeljito sperite s toplo vodo. To operacijo je priporočljivo izvajati redno.
Oprema naj traja dolgo in filtri se nikoli ne zamašijo.

Kam kupiti filtre za pralne stroje
Kam kupiti filtre za pralne stroje
Kam kupiti filtre za pralne stroje
Kam kupiti filtre za pralne stroje Kam kupiti filtre za pralne stroje Kam kupiti filtre za pralne strojeHome | Articles

December 3, 2022 14:45:38 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting