Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke

Projekcijske televizore možemo sa sigurnošću nazvati posrednom vezom između projektora i plazme, kao i LCD televizora / ploča. U idealnom slučaju, projekcijski televizor imat će najbolje performanse od oba. To uključuje jednostavnost instalacije i upotrebe, veliku veličinu slike po vrlo povoljnoj cijeni.
Projekcijski televizori, čak i s velikom dijagonalom, nisu jako teški, jer su njihova tijela izrađena od visokokvalitetne plastike. Daljinski upravljač za takve televizore vrlo je funkcionalan, ali ponekad je zbunjujuće imati puno malih i nekontrastnih oznaka gumba, što otežava pronalaženje određene funkcije.
Projekcijski TV ima mnogo video izlaza, tako da možete odjednom povezati nekoliko visokokvalitetnih video izvora, uključujući video opremu s HDMI sučeljem. Tu su i dva potpuno funkcionalna SCART ulaza koji sadrže stereo audio izlaz i audio ulaz, kompozitni video izlaz i video ulaz i RGB video ulaz. Jedan od SCART-ova ima SmartLink sučelje.
Rezerva glasnoće ugrađenih zvučnika projekcijskog televizora dovoljna je da ozvuči zonu njenog ugodnog gledanja. Zahvaljujući zvučnicima koji su dovoljno udaljeni jedan od drugog, prisutan je stereo efekt.
Svjetlina projekcijskog televizora nešto je niža od one kod LCD televizora, ali dovoljna za gledanje u svijetloj sobi. Vrijedno je napomenuti da ujednačenost nije jako dobra prema standardima televizora s ravnim zaslonom, ali je posve usporediva s onom kod kinoprojektora. Svjetlina zaslona vrlo glatko pada prema uglovima, što donekle izravnava neravnomjernost svjetline.
Glavne prednosti projekcijskog televizora uključuju veliku veličinu slike koja održava kontrast čak i u osvijetljenoj sobi. Uz to treba napomenuti i jednostavnost instalacije. Prirodno, LCD i plazma televizori imaju manju dubinu ormarića i veću svjetlinu, ali njihov je trošak, s usporedivim dijagonalama, mnogo veći od troška projekcijskih televizora.
TV je vrsta tehnologije bez koje je nemoguće zamisliti moderan dom. Klima uređaji Dantex pomoći će vašem domu učiniti još ugodnijim. Nakon svega. Slažete se, tako je lijepo provesti obiteljsku večer pred televizorom, a pritom ne osipati od ljetnih vrućina. I sve to zahvaljujući dobrom klima uređaju.

Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke
Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke
Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke
Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtke Kakve projekcijske televizore koriste ruske tvrtkeHome | Articles

December 5, 2022 19:13:11 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting