Kakovost in zanesljivost ARDO

Kljub ogromnemu številu proizvajalcev pralnih strojev, ki se trenutno borijo za " roko in srce " domačega potrošnika, med celotno legijo pralnih strojev še danes izstopa oprema pod blagovno znamko Ardo. Domače potrošnike je vzljubil zaradi enostavnosti in nezahtevnih pogojev obratovanja ter izjemne zanesljivosti, ki jo redko najdemo tudi pri avtomobilih najvišje cenovne kategorije. To je postalo mogoče po zaslugi najstrožjega nadzora kakovosti, zaradi katerega izdelki z napako preprosto nimajo možnosti zapustiti proizvodnega območja.
Vsa oprema ARDO se proizvaja samo v italijanskih tovarnah, kjer se natančno spremlja vsaka faza proizvodnje, nato pa so končni izdelki strogo preizkušeni v obratovanju. Dobre gospodinjske aparate lahko kupite neposredno iz skladišča in si zagotovite pomemben popust.
Kakovost izdelkov in avtomatizacija procesov sta značilni za vse faze proizvodnje. Po sestavljanju praznih delov in varjenju se pred končnim barvanjem telesa obdelajo s kaforezo. Takšna obdelava zagotavlja zanesljivo zaščito kovine pred korozijo. Rezervoarji so narejeni iz dveh vrst: emajlirano jeklo in nerjaveče jeklo. Rezervoarji prve vrste se žgejo pri temperaturi 800 stopinj, kar jim zagotavlja zaščito pred korozijo in povečuje zanesljivost pralnega stroja. Rezervoarji iz nerjavečega jekla v pralnih strojih ARDO slovijo po visoki vzdržljivosti.
Posebna pozornost je namenjena postopku izdelave bobnov iz nerjavečega jekla. Pri njihovi izdelavi je treba upoštevati visoko natančnost in temeljitost obdelave, saj so glavni element, ki zagotavlja visoko kakovostno pranje. Sedem montažnih linij, ki zagotavljajo prilagodljivo proizvodnjo in možnost hitrega preklopa na nove modele, omogočajo Antoniju Merloniju, da proizvaja celotno paleto izdelkov, ki ustrezajo različnim potrebam potrošnikov.
Vizualni in elektronski nadzor izključuje prisotnost zunanjih in notranjih napak. Po preverjanju pralnih strojev Ardo na posebnem stojalu je možnost uhajanja vode popolnoma izključena. Pred odpremo v laboratoriju naključno preverijo več pralnih strojev iz serije, da preverijo učinkovitost in raven kakovosti izdelkov. Preskusi zanesljivosti se izvajajo v laboratoriju - več ciklov pranja in mehanske obremenitve simulirajo različne delovne pogoje. Nove modele preizkušajo v laboratoriju prototipa in preverijo sestavne dele, da materiali ustrezajo določenim značilnostim. Vsi hladilniki in zamrzovalniki so računalniško vodeni. Petnajst klimatskih komor ustvarja različne okoljske pogoje. V zvočnih komorah se spremlja raven hrupa. Preverjajo se tudi sestavni deli dobaviteljev. Cilj in dejavnost podjetja je bila v zadnjih letih načrtovanje in izvajanje naložb, katerih cilj je upreti se konkurenci na evropski ravni.
Kakovost blaga potrjujejo mednarodni certifikati, vključno z ISO 9001. Izdelki ARDO so certificirani v Rusiji, prejeli so pravico do uporabe znamke Rostest. Hkrati se kakovost uspešno kombinira s ceno hladilnikov, pralnih strojev, pomivalnih strojev in nape.

Kakovost in zanesljivost ARDO
Kakovost in zanesljivost ARDO
Kakovost in zanesljivost ARDO
Kakovost in zanesljivost ARDO Kakovost in zanesljivost ARDO Kakovost in zanesljivost ARDOHome | Articles

December 3, 2022 06:51:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting