Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom

Usisavač za pranje s aquafilterom pripada suhim usisavačima, a također pruža visokokvalitetno čišćenje (uključujući zrak). Koristi se u ovim usisavačima, tehnologija pročišćavanja zraka pomaže smanjiti emisiju prašine i do 0,001%, što je nevjerojatno velika brojka. Usisavač za pranje s aquafilterom ne samo da će očistiti prostore, već i pročistiti i vlažiti zrak, što povoljno utječe na okoliš u sobi. Snaga usisavanja u takvom usisavaču konstantna je tijekom cijelog čišćenja, ali u suhim usisavačima s vrećicama za prašinu snaga usisavanja opada kako se vrećica puni. Izbor usisavača za pranje jednako je odgovorna mjera kao i popravak perilica Indesit, Ariston.
U usisavačima s akvafilterom predviđena je takva metoda čišćenja: čestice otpadaka i prašine usisavaju se u tijelo usisavača, a zatim prolaze kroz vodu koja je također tamo. Sav teški otpad odmah tone, taloži se na dno. Lagana prašina, međutim, ostaje suha. Separator smješten iznad vode pomaže u uklanjanju takve prašine. Separator je šuplji cilindar čija se bočna površina sastoji od posebno oblikovanih uzdužnih ploča. Rotirajući velikom brzinom, stvara vrtlog zraka i vode iznad površine same vode, zbog čega kapljice vode vlaže čestice prašine, spore, pelud itd. Zbog velike frekvencije rotacije separatora, kao i zbog specifičnog dizajna lopatica, suspenzija blata i vode postupno se taloži u vodi. Tako pročišćen zrak od nečistoće i vode usisava se u separator, a zatim ispuhuje iz usisavača. Vrijedno je napomenuti da se u nekim prašinama za pranje s aquafilterom HEPA filtri koriste za dodatno pročišćavanje zraka.
Usisavači s akvafilterom, osim kemijskog čišćenja, omogućuju i mokro čišćenje vertikalnih i vodoravnih površina (runastih i glatkih), uključujući pločice, parket, tepihe, linoleum, tapecirani namještaj, unutrašnjost automobila i madrace. Ovi usisavači za pranje skupljaju tekućinu, uklanjaju nečistoće, peru prozore i rješavaju začepljenja u cijevima.

Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom
Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom
Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom
Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilterom Kako odabrati pravi usisivač za pranje s akvafilteromHome | Articles

November 29, 2022 13:38:40 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting