Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom

Usisavač za pranje rublja s aquafilterom pripada suhim usisavačima, a također pruža visokokvalitetno čišćenje (uključujući zrak). Korištena u takvim usisavačima, tehnologija za pročišćavanje zraka pomaže smanjiti emisiju prašine na 0,001%, što je nevjerojatno velika stopa. Usisavač za pranje s akvafilterom ne samo da će osigurati čišćenje prostorija, već će i očistiti i vlažiti zrak, što ima blagotvoran utjecaj na okoliš u prostoriji. Snaga usisavanja u takvom usisavaču konstantna je tokom cijelog procesa čišćenja, ali u usisavačima sa suhom montažom s vrećicama prašine, usisna snaga se smanjuje kako se vreća puni. Izbor usisavača je isti odgovorni događaj kao i popravak perilica rublja Indesit, Ariston.

U usisivačima s akvafilterom predviđena je ova metoda čišćenja: krhotine i čestice prašine usisavaju se u tijelo usisavača, a zatim prolaze kroz vodu koja se nalazi na istom mjestu. Sva teška smeća odmah potonu, slegnu na dno. Lagana prašina je i dalje suva. Odvajač koji se nalazi iznad vode pomaže da se riješite takve prašine. Odvajač je šuplji cilindar, u koji se bočna površina sastoji od uzdužnih ploča posebnog oblika. Rotirajući velikom brzinom, stvara se vrtloženje zraka-voda iznad površine vode, tako da kapljice vode navlaže čestice prašine, spore, polen itd. Zbog velike frekvencije rotacije separatora, kao i zbog specifičnog dizajna lopatica, u vodi se postepeno taloži prljavština i voda. Zrak tako očišćen od prljavštine i vode usisava se u separator, a zatim izduvava iz usisavača. Vrijedno je napomenuti da neki usisivači za pranje s akvafilterom koriste HEPA fine filtre za tretman zraka.

Usisivači s akvafilterom, osim kemijskog čišćenja, omogućavaju i vlažno čišćenje okomitih i vodoravnih površina (fleke i glatke), uključujući pločice, parket, tepihe, linolej, tapecirani namještaj, enterijere automobila i madrace. To su takvi usisivači za pranje koji sakupljaju tekućinu, uklanjaju nečistoću, peru prozore i nose se sa blokadama u cijevima.

Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom
Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom
Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom
Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilterom Kako odabrati pravi usisavač za pranje s aquafilteromHome | Articles

December 5, 2022 20:44:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting