Kako odabrati perilicu rublja?

Asortiman modernih kućanskih aparata toliko je širok da je kad dođete u trgovinu teško razumjeti kako odabrati perilicu rublja tako da će dugo služiti, jeftin je, tako da nema potrebe za popravkom svaka dva mjeseca. Okomito i frontalno, usko i široko, s konvencionalnim mehaničkim komandama ili elektroničkim?
Sve perilice rublja podijeljene su u dvije klase: vodoravne i okomite. Prednosti vertikalnih su, u pravilu, uže, zauzimaju manje prostora, ispred uređaja nije potreban prostor za utovar rublja, prosječni kapacitet takvih strojeva je do 5 kg suhih predmeta. Horizontalni uređaji imaju velik kapacitet u usporedbi s vertikalnim, što vam omogućuje da počnete prati mnogo rjeđe, osim toga, ti se uređaji mogu graditi ispod radne površine, mnogi ljudi takve strojeve instaliraju u kuhinji ako u kupaonici instaliraju akrilne kade.
Ugrađeno sušenje - princip rada
Neke kupce privlači perilica i sušilica rublja. Načelo sušenja je vrlo jednostavno - postoji dodatni grijaći element koji zagrijava zrak. Postoje dvije metode sušenja rublja u automatima: prvo, timer se pokreće na određeno vrijeme, zatim se isključuje i možete pokupiti osušene predmete. Ova je metoda loša po tome što se rublje može i sušiti i presušiti. Prije su svi modeli s mogućnošću sušenja stvari imali vodoravno punjenje, sada se sve češće susreće uska perilica i sušilica rublja.
U naprednijim perilicama rublja postoji uređaj koji analizira sadržaj vlage predmeta u spremniku, kada se postigne određeni stupanj suhoće, proces se zaustavlja. " Pametno " pranje. sušilica ima svoje nedostatke, može osušiti samo polovicu vlažnih predmeta. Odnosno, ako je maksimalno punjenje perilice 5 kg, tada se u njemu ne može istodobno sušiti najviše 2,5 kg, što predstavlja određene neugodnosti, jer je nakon završetka pranja potrebno izvući polovicu predmeta i osušite oprano u dva koraka.
Sušenje - dobro ili loše za perilicu rublja?
Postoji stereotip da perilica-sušilica nije toliko pouzdana kao konvencionalna. Je li tako? Kako bi saznali istinu, stručnjaci su se obratili brojnim službama za održavanje kućanskih aparata, gdje su obrtnici objasnili glavni razlog kvara perilica rublja sa sušilicama. Kako se ispostavilo, kućanski aparati su se pokvarili, uglavnom zbog preopterećenja, budući da je većina vlasnika, ili zaboravila ili bila lijena, nakon pranja izvadila polovicu mokre odjeće. Perilice rublja, radeći u načinu sušenja, bile su preopterećene, zbog čega su bile u kvaru. Ako rukujete opremom u skladu s preporukama proizvođača, takvi problemi neće nastati.

Kako odabrati perilicu rublja?
Kako odabrati perilicu rublja?
Kako odabrati perilicu rublja?
Kako odabrati perilicu rublja? Kako odabrati perilicu rublja? Kako odabrati perilicu rublja?Home | Articles

December 5, 2022 04:10:50 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting