Kako odabrati mašinu za pranje rublja?

Paleta suvremenih kućanskih aparata toliko je širok da je kad dođete u trgovinu teško razumjeti kako odabrati perilicu rublja tako da dugo traje, jeftina je, tako da nema potrebe popravljati je svaka dva mjeseca. Vertikalna i frontalna, uska i široka, sa konvencionalnim mehaničkim upravljanjem ili elektronskim?

Sve perilice su podijeljene u dvije klase: horizontalne i vertikalne. Prednosti vertikalnih su u pravilu uže, zauzimaju manje prostora, nema potrebe ispred uređaja za utovar rublja, prosječni kapacitet takvih strojeva je do 5 kg suhih stvari. Vodoravni uređaji - velikog kapaciteta, u usporedbi s vertikalnim, koji vam omogućuje da pokrećete pranje mnogo rjeđe, osim toga, ti se uređaji mogu ugraditi ispod radnog stola, mnogi ljudi instaliraju takve strojeve u kuhinji ako u kupaonici ugrađuju akrilne kade.

Ugrađeno sušenje - princip rada

Neke kupce privlači perilica / sušilica. Princip sušenja je vrlo jednostavan - postoji dodatni grijaći element koji zagrijava zrak. Postoje dvije metode sušenja odjeće u mašinama: prvo - mjerač vremena se pokreće određeno vrijeme, a zatim se isključuje i možete pokupiti osušene stvari. Ova metoda je loša po tome što rublje može biti i suvo ili previše suvo. Ranije su svi modeli s mogućnošću sušenja stvari bili vodoravno opterećeni, sada uska perilica sa sušilicom dolazi sve više i više.

U naprednijim mašinama za pranje veša postoji uređaj koji analizira vlažnost predmeta u rezervoaru, kada se dostigne određeni stepen suhoće, proces se zaustavlja. Pametno pranje. Mašina sa sušilicom ima svoje nedostatke, u njoj se može sušiti samo polovina vlažnih predmeta. Odnosno, ako je maksimalno opterećenje perilice rublja 5 kg , tada je moguće u njemu sušiti ne više od 2,5 kg odjednom, što predstavlja određene neugodnosti, jer je nakon pranja potrebno izvaditi polovicu predmeta i sušiti rublje u dva koraka.

Je li sušenje sušača dobro ili loše za perilicu rublja?

Postojao je stereotip da mašina za pranje veša sa sušilicom nije tako pouzdana kao obična. Je li tako? Kako bi saznali istinu, stručnjaci su se obratili brojnim servisima za servisiranje kućanskih aparata, gdje su majstori objasnili glavni razlog neuspjeha veš mašina za sušenje veša. Kako se ispostavilo, kućanski aparati su se pokvarili, uglavnom zbog preopterećenja, budući da je većina vlasnika nakon pranja ili zaboravila ili bila lijena izvući polovicu mokrih predmeta. Perilice rublja, koje rade u načinu sušenja, bile su preopterećene, zbog čega nisu uspjele. Ako opremu radite u skladu s preporukama proizvođača, takvi problemi se neće pojaviti.

Kako odabrati mašinu za pranje rublja?
Kako odabrati mašinu za pranje rublja?
Kako odabrati mašinu za pranje rublja?
Kako odabrati mašinu za pranje rublja? Kako odabrati mašinu za pranje rublja? Kako odabrati mašinu za pranje rublja?Home | Articles

November 28, 2022 17:40:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting