Kako kupiti prave pralne stroje

V sodobnih mestih je pralni stroj skoraj v vsakem stanovanju, kako izbrati pravi pralni stroj?
1. Treba je določiti kraj namestitve pralnega stroja, žal nimajo vsi prostorne kopeli, sicer vam ni bilo treba izbrati širokega ali ozkega, visokega ali nizkega pralnega stroja. Če v kopalnici ni dovolj prostora in izbira pade na hodnik ali kuhinjo, potem najprej razmislite o odvajanju vode. Velika cev na hodniku ni videti estetsko prijetna. Mimogrede, pri nekaterih strojih so cevi za odtok vode ob strani, kar lahko omogoči premikanje pralnega stroja blizu stene.
2. Vrsta nalaganja je povezana s položajem pralnega stroja: navpično in čelno.
Prednosti stroja z zgornjim nakladanjem so majhna širina in ni potrebe po prostoru za odpiranje lopute. Toda: visoki stroški, malo izbire. Vendar imajo pralni stroji s prednjim polnjenjem tudi svoje prednosti: majhna višina (v mizo je mogoče vgraditi nizke pralne stroje), prostoren boben in možnost uporabe kot polica.
1. Veliko ime ni glavno. Dražji je pralni stroj, težje je najti dele za popravilo.
2. Raven hrupa je eden glavnih dejavnikov. Dragi pralni stroji so tišji, vendar nihče ne želi preplačati, zato je lažje zapreti vrata na mestu, kjer je stroj nameščen.
3. Prisotnost sušenja. Seveda perilo, ki je posušeno s pralnim strojem, služi manj kot tisto, ki se posuši obešeno. Sušilni stroj olajša likanje perila, za obešanje perila pa ni potreben prostor.
4. Programi. Vsak pralni stroj ima svojo programsko skupino, ki ustreza vrsti tkanine. Poleg tega je mogoče zagotoviti dodatne funkcije in njihova izbira je za vsakega individualna.
5. Spin. Obstaja sedem razredov učinkovitosti ožemanja od A do G. Najboljše zmogljivosti strojev v razredih A in B so pravzaprav značilnost hitrosti vrtenja bobna.
6. Prostornina bobna. Lahko se giblje od tri do sedem kilogramov spodnjega perila. Večja kot je zmogljivost, manj morate zagnati pralni stroj in dlje vam bo zdržal, ne pozabite, da takšen stroj ni nizek in ozek, temveč širok in precej visok.
7. Nadzorna plošča. Priročna plošča vam bo omogočila, da se niti ne boste ozirali na navodila. Lahko je opremljen s časovnikom, vendar so ti stroji dražji. Sledilne ploščice so videti zelo lepo.

Kako kupiti prave pralne stroje
Kako kupiti prave pralne stroje
Kako kupiti prave pralne stroje
Kako kupiti prave pralne stroje Kako kupiti prave pralne stroje Kako kupiti prave pralne strojeHome | Articles

December 3, 2022 07:25:34 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting