Kako kupiti prave niske perilice rublja

U modernim gradovima postoji perilica rublja u gotovo svakom stanu, kako odabrati pravu perilicu rublja?

1. Potrebno je odrediti mjesto instalacije perilice rublja, nažalost, nemaju svi prostranu kadu, u suprotnom niste morali odabrati široku ili usku, visoku ili nisku perilicu rublja. Ako u kupaonici nema dovoljno mjesta, a izbor pada na hodnik ili kuhinju, prvo biste trebali razmotriti provođenje odvoda vode. Veliko crijevo u hodniku ne izgleda estetski ugodno. Usput, neke mašine imaju bočne cijevi za pražnjenje vode, što omogućava da se perilica pomiče blizu zida.

2. Vrsta utovara također je povezana s položajem perilice rublja: okomito i prednje.

Prednosti vertikalne utovarne mašine su njegova mala širina i nedostatak prostora za otvaranje poklopca. Ali: visoki troškovi, malo izbora. Međutim, perilice rublja s prednjim punjenjem imaju svoje prednosti: niska visina (niske perilice rublja mogu se ugraditi u radnu površinu), prostrani bubanj i mogućnost korištenja kao polica.

1. Veliko ime nije glavna stvar. Što je mašina za pranje rublja skuplja - teže je pronaći dijelove za njenu popravku.

2. Razina buke, jedan od glavnih faktora. Skupe perilice rublja su tiše, ali niko ne želi preplaćivati, pa je lakše zatvoriti vrata na mjestu ugradnje.

3. Prisutnost sušenja. Naravno, rublje koje se suši mašinom za pranje rublja služi manje nego ono što visi suvo. Strojnim sušenjem posteljina se lakše pegla i nema potrebe za vješanjem odjeće.

4. Programi. Svaka mašina za pranje rublja ima svoju grupu programa koji odgovaraju vrstama tkanina. Pored toga, mogu se osigurati dodatne funkcije i njihov izbor za svakog pojedinca.

5. Okretanje. Postoji sedam klasa efikasnosti centrifuge od A do G. Najbolje performanse za strojeve klasa A i B, u stvari su karakteristične za brzinu rotacije bubnja.

6. Zapremina bubnja. Može biti od tri do sedam kilograma posteljine. Što je veći kapacitet, manje ćete morati pokrenuti perilicu rublja i duže će vam služiti, ne zaboravite da takva mašina nije niska i uska, već široka i prilično visoka.

7. Upravljačka ploča. Pogodan panel, upute ne možete ni pogledati. Možda je opremljen tajmerom, ali su takve mašine skuplje. Touch paneli izgledaju vrlo lijepo.

Kako kupiti prave niske perilice rublja
Kako kupiti prave niske perilice rublja
Kako kupiti prave niske perilice rublja
Kako kupiti prave niske perilice rublja Kako kupiti prave niske perilice rublja Kako kupiti prave niske perilice rubljaHome | Articles

December 3, 2022 08:49:51 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting