Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja

U modernim gradovima gotovo u svakom stanu postoji perilica rublja, kako odabrati pravu perilicu rublja?
1. Potrebno je odrediti mjesto ugradnje perilice, nažalost, nemaju svi prostranu kadu, inače niste morali odabrati široku ili usku, visoku ili nisku perilicu rublja. Ako u kupaonici nema dovoljno mjesta, a izbor pada na hodnik ili kuhinju, tada biste trebali razmisliti o ispuštanju vode. Veliko crijevo u hodniku ne izgleda estetski. Usput, na nekim strojevima cijevi za odvod vode nalaze se sa strane, što može omogućiti pomicanje perilice blizu zida.
2. Vrsta punjenja povezana je s mjestom perilice ruba: vertikalno i frontalno.
Prednosti stroja s gornjim utovarom su mala širina i nema potrebe za prostorom za otvaranje grotla. Ali: visoka cijena, mali izbor. Međutim, perilice s prednjim punjenjem imaju i svoje prednosti: niska visina (male ploče za pranje mogu se ugraditi u ploču stola), prostrani bubanj i mogućnost korištenja kao polica.
1. Veliko ime nije glavno. Što je perilica rublja skuplja, to je teže pronaći dijelove za popravak.
2. Razina buke jedan je od glavnih čimbenika. Skupe perilice su tiše, ali nitko ne želi preplatiti pa je lakše zatvoriti vrata na mjestu na kojem je stroj instaliran.
3. Prisutnost sušenja. Naravno, rublje koje se suši perilicom služi manje od onog koje se suši obješeno. Sušilica rublja olakšava glačanje rublja, a nije potreban prostor za vješanje rublja.
4. Programi. Svaka perilica rublja ima svoju programsku skupinu koja odgovara vrsti tkanine. Osim toga, mogu se osigurati dodatne funkcije i njihov je izbor individualan za svaku.
5. Okretanje. Postoji sedam klasa učinkovitosti centrifuge od A do G. Najbolje performanse strojeva u razredima A i B, zapravo su karakteristika brzine vrtnje bubnja.
6. Volumen bubnja. Može se kretati od tri do sedam kilograma donjeg rublja. Što je veći kapacitet, to ćete manje morati pokretati perilicu i dulje će vam trajati, ne zaboravite da takav stroj nije nizak i uzak, već širok i prilično visok.
7. Upravljačka ploča. Prikladna ploča omogućit će vam da niti ne pogledate upute. Možda je opremljen timerom, ali ovi su strojevi skuplji. Dodirne pločice izgledaju vrlo lijepo.

Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja
Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja
Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja
Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rublja Kako kupiti odgovarajuće niske perilice rubljaHome | Articles

November 28, 2022 03:16:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting