Kako izbrati videokamero?

Video kamera je koristna stvar. In no, zelo prijetno. Konec koncev se pri streljanju ohranijo vsa čustva in dogodki. Video snemanje je resnično " živ " spomin.
Številni digitalni fotoaparati so opremljeni s funkcijo snemanja videa, vendar nihče ne bo zanikal, da je raven snemanja videoposnetkov v videokameri še vedno veliko višja.
Izbrati dobro video kamero ni tako enostavno, saj ima ta tehnika res veliko značilnosti in dodatnih zmožnosti. Torej, upoštevajte osnovne parametre za izbiro video kamere.
Format snemanja videokamere
Videokamere lahko snemajo v digitalnih oblikah, kot so Digital 8, mini DV, micro MV, DVD, Mpeg 4. Videokamere, ki delujejo v prvih treh oblikah, še vedno uporabljajo snemanje na trak, vendar v digitalni kakovosti.
Videokamere s formatom snemanja Digital 8 izberejo tisti, ki imajo še vedno zapise v analognih formatih Hi 8. Te videokamere omogočajo ne samo ogled videoposnetkov v formatu Hi 8, temveč tudi digitalizacijo v digitalnem formatu 8. Snemanje v Hi 8 in v Digital 8 gre za 8 mm film, vendar le v drugem primeru v digitalni kakovosti in s stereo zvokom. Cena videokamere, ki snema v Digital 8, je precej nizka. Če pa izberete prvo videokamero in to poceni, je bolje, da ste pozorni na format mini DV.
Mini DV videokamere so manjše in lažje, ker uporabljajo manjšo kaseto (6,35 mm trak) kot Digital 8. Imajo pa nekoliko boljši digitalni video in stereo zvok. Te videokamere in kasete zanje izdelujejo številni znani proizvajalci (Sony, JVC, Panasonic, Samsung), zato težave z potrošnim materialom ne bi smele nastajati.
Videokamere DVD snemajo neposredno na diske DVD-R / RW. Glavna prednost je, da si lahko posneti video takoj ogledate na DVD-predvajalniku in ga enostavno previjete do želene točke. Velikost same videokamere DVD pa narekuje velikost diska, zato je ni mogoče narediti dovolj kompaktno.
Med sodobnimi video kamerami lahko izberete ta posnetek v formatu Mpeg 4.
Primer tabele
Opazovanje postopka snemanja, izbira zahtevanega kota in različnih nastavitev - za vse to je uporabljeno iskalo, optično ali ogledalo.
Vrednosti objektiva
Snemajte video v formatu H.264 Snemajte video v formatu H.264
Snemanje video posnetkov v polni ločljivosti Snemanje videoposnetkov v maloprodaji
Video snemanje v formatu XF, super fino, fino Video snemanje v formatu XF, super fino, fino
Ročna nastavitev izložbe Ročna nastavitev izložbe
Samodejna regulacija vitrine Samodejna regulacija vitrine
Označen pogled seznama
F 1.8
Optični zoom 15x
Digitalni zoom 180x
Premer filtra 46 mm
Goriščna razdalja 46,3 - 694,5 mm
Iskalo je lahko tudi črno-belo ali barvno.

Kako izbrati videokamero?
Kako izbrati videokamero?
Kako izbrati videokamero?
Kako izbrati videokamero? Kako izbrati videokamero? Kako izbrati videokamero?Home | Articles

November 29, 2022 13:17:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting