Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom

Pralni sesalnik z aquafilter spada med suhe sesalnike in zagotavlja tudi visoko kakovostno čiščenje (vključno z zrakom). Tehnologija za čiščenje zraka, ki se uporablja v teh sesalcih, pomaga zmanjšati emisije prahu do 0,001%, kar je neverjetno veliko. Pralni sesalnik z vodnim filtrom ne bo samo očistil prostorov, temveč tudi prečistil in navlažil zrak, kar blagodejno vpliva na okolje v prostoru. Sesalna moč takšnega sesalnika je skozi celotno čiščenje konstantna, toda pri suhih sesalnikih z vrečami za prah sesalna moč pada, ko se vreča napolni. Izbira pralnega sesalnika je enako odgovoren ukrep kot popravilo pralnih strojev Indesit, Ariston.
V sesalnikih z akvafiltrom je zagotovljen takšen način čiščenja: delci ostankov in prahu se vpijejo v telo sesalnika in nato preidejo skozi vodo, ki je prav tako tam. Vsi težki ostanki takoj potonejo, se usedejo na dno. Lahki prah pa ostane suh. Ločilec, ki se nahaja nad vodo, pomaga znebiti takega prahu. Ločilo je votel valj, katerega stranska površina je sestavljena iz posebej oblikovanih vzdolžnih plošč. Ko se vrti z izjemno hitrostjo, ustvari zračno-vodni vrtinec nad površino same vode, zaradi česar vodne kapljice navlažijo prašne delce, spore, cvetni prah itd. Zaradi visoke frekvence vrtenja separatorja, pa tudi zaradi specifične zasnove lopatic, se suspenzija blata in vode postopoma usede v vodo. Tako prečiščen zrak iz umazanije in vode se vsesa v separator in nato izpihuje iz sesalnika. Omeniti velja, da se v nekaterih pralnih sesalnikih z aquafilterjem HEPA filtri uporabljajo za dodatno čiščenje zraka.
Sesalniki z aquafilterjem poleg kemičnega čiščenja omogočajo tudi mokro čiščenje vertikalnih in vodoravnih površin (runastih in gladkih), vključno s ploščicami, parketom, preprogami, linolejem, oblazinjenim pohištvom, notranjostmi avtomobilov in vzmetnicami. Ti pralni sesalniki zbirajo tekočino, odstranjujejo umazanijo, perejo okna in se ukvarjajo z zamašitvami v ceveh.

Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom
Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom
Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom
Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtrom Kako izbrati pravi sesalnik za pranje z vodnim filtromHome | Articles

November 27, 2022 04:58:18 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting