Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo

Dejanska potrošniška kakovost hladilnika, skupaj z enostavnostjo uporabe, tehničnimi in ekonomskimi značilnostmi, je njegova barva in oblika. Prej je bila zasnova hladilnika določena z obliko ročaja in blagovno znamko proizvajalca z enako belo barvo. Danes so predstavljeni najbolj raznoliki v izvedbi in barvnih modelih za različne sloge kuhinjske opreme in za vsak okus.
Med prodanimi modeli je najpogostejša barva hladilnika bela v različnih odtenkih. Glavni razlog za to je bila higiena in najbolj optimalna združljivost z različnimi kuhinjskimi notranjostmi. Topli beli toni imajo običajno rumenkast odtenek z različno intenzivnostjo, medtem ko imajo hladni toni modrikast odtenek.
Proizvajalec danes ponuja širok izbor belih hladilnikov z vzorcem. Priljubljeni so modeli hladilnikov LG z marmoriranim vzorcem, reliefnim vzorcem, ki posnema les, usnje in blago. Vse bolj priljubljeni so modeli, katerih prevleka vam omogoča, da na njih pišete in rišete s posebnimi barvnimi markerji. Napisi se odstranijo s suho krpo, ne da bi pri tem ostali sledovi.
Za proizvajalce hladilnikov je belo barvo modela najtežje izdelati. Za razliko od barvnih primerkov so tukaj najmanj vidne napake na površini izdelka. Barvanje v belo v različnih odtenkih lahko izvedemo na isti liniji slikarske opreme. Prehod iz barvnega emajla na belega emajla z eno samo barvno linijo bo zahteval temeljito izpiranje cevovodov in vse lakirske opreme, kar bo znatno povečalo proizvodne stroške.
Delež prodaje belih hladilnikov med drugimi modeli je prevladujoč, vendar med nekaterimi skupinami kupcev povpraševanje po barvnih hladilnikih postaja vse bolj zagon. Kljub tehničnim zmožnostim industrije, da proizvaja modele katere koli barve, je poleg proizvodnih stroškov glavni omejevalni dejavnik še vedno omejeno povpraševanje po barvnih modelih med široko paleto potrošnikov.
Na ruskem trgu je samo eno podjetje ponujalo do 12 barv hladilnikov. Tuji kolegi praviloma ponujajo do 5 vrst barv, pri čemer prilagajajo lestvico glede na spremembe povpraševanja. Večina podjetij se drži serijske proizvodnje samo belih hladilnikov.
Prvi domači modeli so bili narejeni v majhnih serijah; za barvanje so jih uporabljali avtomobilski emajli. Zelo pogosto je izbira barve hladilnika s strani kupca določila barvo njegovega avtomobila. Rdeči, rumeni, rjavi, zeleni vzorci so bili značilni za 90. leta. Do danes se je moda ustalila na mehkejših pastelnih odtenkih sive, srebrne, bež in zlate.
Kuhinje različnih stilov nakazujejo različne barve hladilnika. Torej za kuhinjo v secesiji so raje rdeča, modra, temno siva. Zahtevajo se hladilniki iz kovinske barve, nerjavečega jekla in aluminijastih barv. Znani so hladilniki kameleon, ki spreminjajo barvo glede na osvetlitev in lokacijo svetlobnega vira.

Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo
Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo
Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo
Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjo Kako izbrati prave barvne hladilnike za vašo kuhinjoHome | Articles

December 3, 2022 05:20:32 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting