Kako izbrati pralni stroj?

Izbor sodobnih gospodinjskih aparatov je tako širok, da je ob prihodu v trgovino težko razumeti, kako izbrati pralni stroj, da bo služil dolgo časa, je poceni, tako da ga ni treba popravljati vsaka dva meseca. Navpična in čelna, ozka in široka, z običajnimi mehanskimi krmilnimi ali elektronskimi?
Vsi pralni stroji so razdeljeni v dva razreda: vodoravni in navpični. Prednosti vertikalnih so praviloma ožje, zavzamejo manj prostora, pred napravo ni prostora za nalaganje perila, povprečna zmogljivost takšnih strojev je do 5 kg suhih predmetov. Vodoravni aparati imajo veliko zmogljivost v primerjavi z vertikalnimi, kar omogoča veliko manj pogosto pranje, poleg tega pa je te aparate mogoče vgraditi pod pult, veliko ljudi takšne stroje namesti v kuhinjo, če v kopalnico namestijo akrilne kopalne kadi.
Vgrajeno sušenje - princip delovanja
Nekatere kupce privlači pralno-sušilni stroj. Načelo sušenja je zelo preprosto - obstaja dodaten grelni element, ki ogreje zrak. Obstajata dva načina sušenja perila v prodajnih avtomatih: najprej se časovnik zažene za določen čas, nato se izklopi in posušene predmete lahko prevzamete. Ta metoda je slaba, ker je perilo lahko tako suho kot preveč. Prej so bili vsi modeli z možnostjo sušenja stvari z vodoravnim polnjenjem, zdaj pa vse pogosteje naleti ozek pralno-sušilni stroj.
V naprednejših pralnih strojih obstaja naprava, ki analizira vsebnost vlage v predmetih v rezervoarju, ko se doseže določena stopnja suhosti, se postopek ustavi. " Pametno " pranje. sušilni stroj ima svoje pomanjkljivosti, lahko posuši le polovico mokrih predmetov. To pomeni, da če je pralni stroj največ 5 kg, v njem ni mogoče sušiti največ 2,5 kg hkrati, kar predstavlja določene nevšečnosti, saj je po koncu pranja treba izvleči polovico predmetov in oprano posušite v dveh korakih.
Sušenje - dobro ali slabo za pralni stroj?
Obstaja stereotip, da pralno-sušilni stroj ni tako zanesljiv kot običajni. Je tako? Da bi ugotovili resnico, so se strokovnjaki obrnili na številne storitve za vzdrževanje gospodinjskih aparatov, kjer so obrtniki pojasnili glavni razlog okvare pralnih strojev s sušilniki. Kot se je izkazalo, so se gospodinjski aparati pokvarili, predvsem zaradi preobremenitev, saj je večina lastnikov, bodisi pozabila bodisi lena, po pranju odnesla polovico mokrih oblačil. Pralni stroji, ki delajo v načinu sušenja, so bili preobremenjeni, zaradi česar so bili v okvari. Če z opremo upravljate v skladu s priporočili proizvajalcev, do takšnih težav ne bo prišlo.

Kako izbrati pralni stroj?
Kako izbrati pralni stroj?
Kako izbrati pralni stroj?
Kako izbrati pralni stroj? Kako izbrati pralni stroj? Kako izbrati pralni stroj?Home | Articles

November 26, 2022 22:24:38 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting