Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja

Projekcijske televizorje lahko varno imenujemo vmesna povezava med projektorji in plazmo, pa tudi LCD televizorje / plošče. Idealno bi bilo, da ima projekcijski televizor najboljše rezultate pri obeh. To vključuje enostavnost namestitve in uporabe, velikost slike po zelo ugodni ceni.
Projekcijski televizorji, tudi z veliko diagonalo, niso zelo težki, saj so njihova telesa izdelana iz visokokakovostne plastike. Daljinski upravljalnik za takšne televizorje je zelo funkcionalen, včasih pa je zmedeno, če imate veliko majhnih in nekontrastnih nalepk na gumbih, kar otežuje iskanje določene funkcije.
Projekcijski televizor ima veliko video izhodov, zato lahko hkrati povežete več visokokakovostnih video virov, vključno z video opremo z vmesnikom HDMI. Na voljo sta tudi dva popolnoma funkcionalna vhoda SCART, ki vsebujeta stereo avdio izhod in avdio vhod, kompozitni video izhod in video vhod ter RGB video vhod. Eden od SCART-ov ima vmesnik SmartLink.
Rezerva glasnosti vgrajenih zvočnikov projekcijskega televizorja zadostuje za zvok območja njegovega udobnega gledanja. Zahvaljujoč zvočnikom, ki so dovolj oddaljeni drug od drugega, je prisoten stereo učinek.
Svetlost projekcijskega televizorja je nekoliko nižja kot pri LCD-televizorju, vendar zadostuje za ogled v svetli sobi. Omeniti velja, da enotnost po standardih televizorja z ravnim zaslonom ni zelo dobra, je pa povsem primerljiva s tistimi pri kinoprojektorjih. Svetlost zaslona zelo gladko pada proti vogalom, kar nekoliko gladi neenakomernost svetlosti.
Glavne prednosti projekcijskega televizorja vključujejo veliko velikost slike, ki ohranja kontrast tudi v osvetljeni sobi. Poleg tega je treba opozoriti na enostavnost namestitve. Seveda imajo LCD in plazemski televizorji manjšo globino omarice in večjo svetlost, vendar so njihovi stroški s primerljivimi diagonalami veliko višji od stroškov projekcijskih televizorjev.
Televizija je vrsta tehnologije, brez katere si sodobnega doma ni mogoče predstavljati. Klimatske naprave Dantex bodo pomagale, da bo vaš dom še bolj udoben. Konec koncev. Strinjam se, tako lepo je preživeti družinski večer pred televizorjem, obenem pa ne otopati od poletne vročine. In vse zahvaljujoč dobri klimatski napravi.

Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja
Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja
Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja
Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetja Kakšne projekcijske televizorje uporabljajo ruska podjetjaHome | Articles

December 3, 2022 08:59:30 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting