Kada odabrati LCD TV

Kad dođe svijetli trenutak svjesne odluke o promjeni starog televizora, odmah se postavlja pitanje što bi trebalo biti novo? Trebam li odabrati provjereno vrijeme upotrebe na "LCD-u", ili je bolje kupiti gomilu " plazme "? postaje korisno objektivno razumjeti prednosti i problematična područja svake od opcija kako bi se napravio najbolji izbor LCD televizora ili bilo kojeg drugog.
Poznato je kako zaslon radi na CRT-u. Elektroni koji prolaze kroz zračnu cijev izbijaju fotone. Svaka istaknuta točka na zaslonu poprima drugu boju zbog miješanja crvene, plave i zelene nijanse. Zajednička aktivnost svih točaka stvara smislenu sliku na ekranu. Brzina treperenja zaslona trebala bi biti standardna - okvira u sekundi. CRT TV ima sljedeće glavne nedostatke:
- dimenzionalni uređaj;
- Štetno za zdravlje elektromagnetskim zračenjem;
- slika na zaslonu može treperiti.
Takve informacije mogu zasjeniti izbor LCD televizora. Uz to, LCD televizor možda neće biti toliko svijetao, kontrastan poput plazme. Imajte manje kutove gledanja.
Što bi moglo biti ugodnije provesti večer u društvu srodne duše, gledajući filmove na velikom LCD televizoru i sjedeći na mekom i udobnom talijanskom kauču. Pouzdani dobavljač talijanskog namještaja u stilu Elite pomoći će vam odabrati i kupiti dobar kauč za spavaću sobu.
Plazma zaslon nema treperenje ili zračenje, što je sigurnije za ljudsko tijelo. Ali LCD TV troši mnogo manje električne energije. Izbor TV prijemnika također se može temeljiti na cijeni uređaja. U tom biste slučaju trebali odmah istaknuti svoje postavke u vezi s veličinom dijagonale zaslona. Ako je svrha kupnje veliki široki televizor, isplativije je kupiti plazma, a s malom dijagonalom i LCD televizor.
Značajan nedostatak plazma zaslona je njegovo izgaranje, što rezultira plazmom koja traje manje godina u usporedbi s LCD televizorom. Potonji ima puno nižu radnu temperaturu uređaja, a dodjela piksela za njih nije zastrašujuća.
Izuzetno je teško nedvosmisleno dati prednost određenoj tehnologiji i napraviti određeni izbor televizora. Vrijedno je prisjetiti se općeg trenda prema nižim cijenama, kao i potrebe za istraživanjem cjelokupne ponude uređaja.

Kada odabrati LCD TV
Kada odabrati LCD TV
Kada odabrati LCD TV
Kada odabrati LCD TV Kada odabrati LCD TV Kada odabrati LCD TVHome | Articles

November 29, 2022 13:22:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting