Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez

Ma sokan megszokták a hűtőszekrény szokásos megjelenését, és nem akarnak semmit megváltoztatni minden háziasszony átlagos konyhájának szokásos kiegészítőjének megjelenésében és méreteiben. De a modern technológiák nem állnak meg, és új, különféle modellek váltják fel a szokásos hűtőszekrényeket. Például most egyre népszerűbbek az olyan hűtőszekrények, mint a keskenyek. Mi az a keskeny hűtőszekrény? Megjelenésében gyakorlatilag nem különbözik a hagyományos kétkamrás hűtőszekrénytől, de jellemzője a kisebb méret. Definíció szerint a keskeny hűtőszekrény olyan hűtőszekrény, amelynek szélessége 48 és 55 cm között változik.
A keskeny hűtőszekrények szintén kétkamrásak, a fagyasztók a modelltől és a gyártó fantáziájától függően egyaránt elhelyezhetők fent és alatt is. Az ilyen hűtőszekrény térfogata 100 és 250 liter között van, a magassága teljesen más lehet, a lényeg az, hogy esztétikusan illeszkedjen a konyhai térbe. Ezek a hűtőszekrények kevesebb áramot fogyasztanak, ergonomikusak és kényelmesen használhatók, és ami a legfontosabb: kevesebb helyet foglalnak el.
A szokásos hűtőszekrényhez hasonlóan a keskeny is szuperfagyasztási funkciót kínál, egyes modellek belül további megvilágítással vannak ellátva, valamint olyan figyelmeztető rendszer is van, amelyet elfelejtett becsukni az ajtót. A hűtőszekrény feltételezi, hogy különféle polcok találhatók az élelmiszerek tárolására, valamint speciális tartályok a friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. Az ajtók különféle italok, szószok és tojások tárolására használhatók, ami nagyon kényelmes.
A keskeny hűtőszekrény áramellátását biztosítja, és amikor az áramellátást 10–16 órára lekapcsolják, autonóm működést vállal. A hűtőszekrények normál fehér színben készülnek, de a gyártótól függően választhat más színt, valamint egyéb anyagokat, például rozsdamentes acélt.
Ma a keskeny hűtőszekrények egyre inkább megjelennek a drága designer konyhákban, a kísérletezni kedvelők konyhájában, valamint a hétköznapi háziasszonyok konyhájában.

Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez
Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez
Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez
Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhez Közismert gyártók keskeny hűtőszekrényei kis helyiségekhezHome | Articles

December 8, 2022 00:37:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting