Kínai tabletta

2 év telt el azóta, hogy a kínai közgyűlés első ilyen eszközei piacra kerültek. A nyilvánvaló fejlődés nyilvánvaló: ezek már nem azok a buggyos és gátló vasdarabok, hanem jó minőségű eszközök, garanciával és jó teljesítménnyel. Sőt, egyszerűen pótolhatatlanok lettek egy modern ember életében. 2011 végén a kínai vállalatok abbahagyták az ismert márkák másolását, és saját fejlesztéseiket kezdték bevonni a kütyük tervezésébe és szoftverébe. 2012-ben ezek már teljes értékű, kiváló minőségű táblagépek, amelyek versenybe szállhatnak a drágább és jól ismert modellekkel.
Hogyan válasszunk kínai táblagépet?
Nagyon sok gyártó van a piacon. Ha mindenki számára jól ismert és nagy horderejű csúcskategóriás márkák vannak, akkor senki sem tudja igazán a kínai vállalatok nevét. Ebben az esetben érdemes információt keresni a hálózat szélességéről. Kínában a márkákat ismerik a fogyasztók. Természetesen nem szükséges kockáztatni, hogy egy kínai név nélküli iPad-et egyáltalán vásároljon a NoName-től.
Vásárlás előtt meg kell határoznia a szükséges funkciókat. Nyilvánvaló, hogy mindent egyszerre akar, de akkor nagy mennyiséget kell készítenie. És ezért a pénzért már vásárolhat egy másik szintű kütyüt. Ezért 80 dollárért ellenállóképes képernyővel és multitouch nélküli eszközzel kell boldogulnia.
Paradox módon, miután a fogyasztó megfelelően értékelte az új szuperpadot, " megfelelői " azonnal megjelennek a piacon . A kínai gyártók hamisítják saját versenytársaikat. Nagyon könnyű tévedésből rossz minőségű terméket vásárolni. Ezért tanács: a legjobb, ha kínai táblagépeket megbízható beszállítóktól vásárol.
Az elmúlt napokban divat lett a kütyü színének kiválasztása, amely a színhez illeszkedik a ruházat valamely tulajdonságához. Például választhat kényelmes nyári szandált és cipőt az online áruházban, majd elmehet új tabletet vásárolni új cipőben.
Ár és jellemzők
A jó eszközök ára körülbelül 140 dollár, a nagyon jó eszközöké 250 dollár. Általában ez az ár tartalmazza a szállítást. A kütyük meglehetősen nagy teljesítményű processzorokkal vannak felszerelve, a videokártya lehetővé teszi a szórakozást egyszerű játékokkal és összetett stratégiákkal egyaránt. A Soft lehetővé teszi a zökkenőmentes kapcsolódást a helyi hálózatokhoz és az Internethez. Van még Wi-Fi funkció, 2 MP kamera, fejhallgató csatlakozó. Ami a RAM-ot illeti, a kínai iPad természetesen jelentősen elmarad a jól ismert márkák hasonló eszközeitől. Néhány modell esetében azonban nagyon jó szoftveres teljesítményt találni.

A modern kínai táblagépek sokkal versenyképesebbé váltak, mint pár évvel ezelőtt. Ezért a jól ismert, drága márkájú modellek rajongói, akik nem bíznak a kínai gyártmányú készülékekben, hamarosan meggondolhatják magukat.

Kínai tabletta
Kínai tabletta
Kínai tabletta
Kínai tabletta Kínai tabletta Kínai tablettaHome | Articles

November 28, 2022 16:59:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting