Jedno uz drugo i udobnost

Hladnjaci uz bok mogu sadržavati razne funkcije. To mogu biti na primjer: opskrba ledom i hladnom vodom, komora s nultom svježinom, sustav No Frost, ugrađeni minibar, zatvarač vrata. Ovo nije cjelovit popis koji se može uvrstiti u bočne hladnjake. Svaki proizvođač ima svoje metode koje uključuje kako bi privukao što veći broj potrošača za ovu vrstu hladnjaka. Primjerice, tvrtka AMANA istaknula se pružanjem komore za pohranu lijekova u tim hladnjacima. U tom se slučaju kamera može zaključati. MAYTAG hladnjak opremljen je policom za dizalo. Okretanjem ugrađenog gumba možete prilagoditi visinu police. U tom se slučaju radnje izvode samo jednom rukom.
Sve košare, police, kao i bočne stranice imaju samo visokokvalitetne performanse. Uostalom, takav je hladnjak dizajniran za velika opterećenja. Također, svaka polica opremljena je bočnom stranom, tako da tekućina ne bi mogla preliti preko ruba. Sve police mogu se prilagoditi potrebnoj visini. Neki modeli Side-by-side hladnjaka opremljeni su visećim košarama. To su BOSCH, GENERAL ELECTRIC i mnogi drugi. LG hladnjak ima policu ovalnog oblika. U vodoravni položaj mogu se staviti boce vina ili šampanjca. Modeli Electrolux imaju dizajnerske police koje su završene drvetom.
Ako obratite pažnju na najneobičnija dizajnerska rješenja, tada hladnjak ZigZag tvrtke MAYTAG zaslužuje pažnju. Zapremina mu je 730 litara. Ovdje su vrlo zgodni spremnici. Police mogu biti izrađene i od stakla i od žice. Štoviše, oni su nužno regulirani. Košare na vratima mogu se naginjati. Također se nalaze držači za boce. Odjeljak hladnjaka i zamrzivač hladnjaka imaju cik-cak odvajanje.
Uz sva ova originalna rješenja, ovaj je model najzanimljiviji i najprostraniji od svih danas dostupnih. Odjeljak za zamrzavanje opremljen je košarama u koje možete pohraniti prilično veliku hranu. Osigurana je polica za pizzu. Visina dizala može prilagoditi svoju visinu u odjeljku hladnjaka. U kutijama hladnjaka možete samostalno prilagoditi potrebnu razinu vlažnosti. Svaki hladnjak ima funkciju " odmor ". Ovo je minimalni način rada koji će biti onemogućen kad se vrata otvore.

Jedno uz drugo i udobnost
Jedno uz drugo i udobnost
Jedno uz drugo i udobnost
Jedno uz drugo i udobnost Jedno uz drugo i udobnost Jedno uz drugo i udobnostHome | Articles

December 6, 2022 16:08:38 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting