Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača

U 2008. godini, Miele izdaje se „ sudu ” svojim kupcima novu obitelj solo K10000 hladnjaka. Miele zamrzivači i hladnjaci ove serije oduševljavaju poboljšanom funkcionalnošću sa širokim rasponom dodatnih mogućnosti i poboljšanim dizajnom. Stoga, kad kažemo „ hladnjaci iz Mile “, mislimo ne samo na lijep izgled, već i na odgovarajuće pametno punjenje.
Od intelektualnog " punjenja " mogu se razlikovati: DynaCool operativni sustavi za hlađenje koji omogućuju brzo hlađenje impresivne količine hrane; Ergonomske komore PerfectFresh koje spremaju zalihe voća i povrća dvostruko duže od standardnih hladnjača; interni aparat za led sposoban isporučiti više od 1 kg hladne svježine vlasniku hladnjaka Mila u 60 minuta; poseban zatvarač Soft Close, koji kontrolira čvrsto prianjanje vrata hladnjaka; " Pametni " zaslon koji kontrolira temperaturni režim radne komore itd.
Savršenstvo u svakom detalju odnosi se na hladnjak Miele. Primjerice, DynaCool ne samo da brzo snižava temperaturu utovarenih proizvoda, već održava jednako ravnu krivulju temperature u unutrašnjosti odjeljka hladnjaka. Redizajnirane PerfectFresh kutije lako je izvući u cjelini, što je omogućeno integracijom teleskopskih klizača u modele K10000. Ugrađeni zaslon " prikazat će " vlasniku Mille hladnjaka ne samo brojeve u Celzijevim stupnjevima, već i pomoći u određivanju kada zamijeniti filtar ugljena ActiveAirClean, koji je odgovoran za uklanjanje " nepotrebnih " mirisa u komori.
Od neobičnih dizajnerskih rješenja: novi hladnjaci Miele ugodno će vas iznenaditi VarioBord policama smještenim točno na vratima „ rashladne jedinice “. Upečatljiva estetika metalnih okvira u kombinaciji s prozirnim plastičnim pretincima odmah plijeni pažnju. I kupac odmah shvaća: hladnjak Miele moderan je, prikladan i pouzdan!
Programeri tvrtke Miele nisu zaboravili brinuti se o okolnoj prirodi. Sve hladnjake koji pripadaju seriji K10000 karakteriziraju ekonomske klase potrošnje električne energije: A +++, A ++ i A. Najnoviji modeli hladnjaka tvrtke Mile A +++ troše nešto više od 6 kW / h dnevno. No, još prije sedam godina je „ zamrzavanje ” komora za sličan hladnjak sa volumenom od 150 litara je potrebno 9,6 kW / h. Općenito, napredak je očit, a serija K10000 dobro je rješenje za štedljive vlasnike! Sretna kupovina!

Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača
Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača
Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača
Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođača Jedinstveni dizajn hladnjaka Miele njemačkog proizvođačaHome | Articles

November 27, 2022 04:37:32 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting