Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva?

U životu svakog od nas hladnjak igra prilično važnu ulogu. Da, upravo ovaj bijeli prijatelj čovječanstva stoji nepomično i neunišćeno u gotovo svakoj kuhinji koja u svojim utrobama skriva praktički neiscrpne strateške zalihe hrane. Mnogi od nas su toliko vješti kada ga otvorimo da to možemo i u snu! Međutim, tijekom popravka, hladnjak je često preuređen, a ova radnja često sa sobom nosi mnogo problema. Na primjer, možda ćete trebati promijeniti stranu na koju se otvaraju vrata hladnjaka. Je li takva operacija u principu moguća i ako jeste, koliko je realno da sami napravite ovu škakljivu manipulaciju? Pokušaćemo odgovoriti na ovo pitanje.

Ispada da možete. Da biste to učinili, trebat će vam hladnjak, kao i set posebnih odvijača, na primjer, automobilski. Dakle

1. Iz hladnjaka izvadimo sve ladice i police. Stavite vrata hladnjaka.

2. Uklonite donji nosač odvrtanjem dva vijka u udubljenja (za to će trebati posebna mlaznica).

3. Odvijte čepove, na kojima je pričvršćena os zamrzivača.

4. Odvijte osovinu s lijevog čepa i zavijte je u desni čep, a lijevu postavite na svoje mjesto, već bez osi

5. Skinite vrata zamrzivača s zatvarača i nožem lagano otvorite utikače na krajevima vrata s desne strane i umetnite ih u rupe na lijevoj strani.

6. Vrata frižidera fiksiramo u uspravnom položaju.

7. Uklonite poklopac unutar frižidera odvrtanjem dva vijka iznutra.

8. Zatvorite vrata hladnjaka

9. Odvijte držač koji sadrži gornju os vrata frižidera, izvadite osovinu s njega i zavijte ga na drugu stranu. Uklanjamo vrata i gornji nosač pričvrstimo na novo mjesto.

10. Iz gornjeg poklopca uklonite plastični čep i umetnite ga na desnu stranu, pričvrstite gornji poklopac na njegovo mesto.

11. Donja osovina vrata hladnjaka i donja osovina zamrzivača sadrže nosač, nalazi se točno na sredini frižidera. Odvijte ga i zamijenite dva plastična brtvila.

12. Vratimo vrata frižidera.

13. Umetnimo srednji nosač u gornju os i pričvrstimo ga.

14. Postavljamo vrata zamrzivača.

15. Stavite hladnjak uspravno.

Nadamo se da ste se snašli sa zadatkom da objesite vrata frižidera i niste ništa polomili. A ako je tako, onda u servisnom centru sigurno imate rezervnih dijelova.

Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva?
Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva?
Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva?
Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva? Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva? Je li operacija prebacivanja vrata hladnjaka na drugu stranu tehnički izvediva?Home | Articles

November 27, 2022 04:32:22 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting