Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic

Mnogi ljudi vjeruju da Panasonic proizvodi samo elektroniku, što je velika zabluda.
Ova tvrtka, popularna u cijelom svijetu, osim elektronike, proizvodi i izvrsne rashladne uređaje. Koji svakodnevno stječu sve veću popularnost među kupcima.
Njihova glavna razlika je niska razina buke, a također zahvaljujući upotrebi nove, posebno razvijene zaštite i hermetički zatvorenog motora, znatno su manje izloženi vrućini i traju puno duže.
Panasonic hladnjaci, pored lijepog i modernog dizajna, ujedno su i najprikladniji.
Mnogi se modeli takvih hladnjaka mogu nazvati nekim od najboljih. Obično su opremljena s dva uska vrata koja se otvaraju u različitim smjerovima, čime se štedi radni prostor, a potrebno je puno manje prostora za otvaranje.
Mnogi Panasonic hladnjaci koriste najnoviji kompresor i visokokvalitetno brtvljenje vrata. Zahvaljujući tome, potrošnja energije hladnjaka smanjuje se za petinu.
Poseban odjeljak Rashlađena soba, namijenjen skladištenju proizvoda od mesa i ribe, održavajući ih na najprikladnijoj temperaturi. U ovim su hladnjacima police izrađene od visokokvalitetnog, kaljenog stakla, koje može podnijeti ogromna opterećenja, a odlikuje se visokim pokazateljem čvrstoće. Raspodjelu hladnog zraka u hladnom i rashladnom odjeljku vrši ventilator impresivnih dimenzija.
Također, Panasonic hladnjaci koriste antibakterijski dozator koji se može boriti protiv neugodnih mirisa. Katalizator sadržan u kanalu bori se protiv njih 24 sata dnevno. U najnovijim modelima ova funkcija radi bolje, do osam puta.
Hladnjaci ove tvrtke, prema najnovijim podacima, spadaju među deset najkupljenijih marki. Još jedan plus je služba tehničke podrške koja će u kratkom vremenskom roku otkriti gdje je kvar i popraviti ga. Komplet uvijek sadrži upute za brigu o hladnjaku. Svi Panasonic hladnjaci podijeljeni su u dvije skupine: hladnjaci s jednim motorom i dva. Naravno, u svakom od modela postoji velik broj preinaka, pri odabiru kojih će vam jedan od menadžera pomoći. To može biti dodatni Nou-Frost sustav ili poseban sustav za hlađenje komore zamrzivača i mnogi drugi.

Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic
Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic
Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic
Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic Japanski hladnjaci iznimne kvalitete Panasonic Japanski hladnjaci iznimne kvalitete PanasonicHome | Articles

December 8, 2022 01:13:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting