Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta

Mnogi vjeruju da Panasonic pušta samo elektroniku, što je velika greška.

Ova kompanija, popularna širom svijeta, proizvodi, pored elektronike, i odlične rashladne jedinice. Koji svakodnevno dobivaju sve veću popularnost među kupcima.

Njihova glavna razlika je niska razina buke, a zahvaljujući korištenju nove, posebno dizajnirane zaštite i zatvorenog motora, oni se znatno niže zagrijavaju i traju mnogo duže.

Panasonic hladnjaci, pored svog lepog i modernog dizajna, ujedno su i jedan od najpovoljnijih.

Mnogi se modeli takvih hladnjaka mogu nazvati jednim od najboljih. Obično su opremljena s dva uska vrata koja se otvaraju u različitim smjerovima, čime se štedi radni prostor, a za otvaranje je potrebno znatno manje prostora.

U mnogim Panasonic hladnjacima uključeni su najnoviji kompresor i visokokvalitetno zatvaranje vrata. Zbog toga se potrošnja energije hladnjaka smanjuje za petinu.

Poseban dio ohlađene sobe, stvoren za čuvanje mesa i ribljih proizvoda, istovremeno održavajući najprikladniju temperaturu za njih. U ovim hladnjacima police su izrađene od visokokvalitetnog kaljenog stakla koje podnosi ogromna opterećenja s pokazateljem visoke čvrstoće. Distribuciju hladnog zraka u hladnim i hladnjačnim odjeljcima vrši ventilator impresivnih veličina.

Panasonic hladnjaci koriste i antibakterijski dozator koji može izaći na krajnje neprijatne mirise. Katalizator sadržan u kanalu bori se protiv njih 24 sata dnevno. U najnovijim modelima ova funkcija funkcionira bolje, i do osam puta.

Prema posljednjim podacima, hladnjačari ove kompanije su među deset najprodavanijih marki. Još jedan plus je servis tehničke podrške, koji će za kratko vrijeme otkriti gdje je kvar i to otkloniti. U kompletu se uvijek isporučuju upute za njegu hladnjaka. Svi hladnjaci Panasonic podijeljeni su u dvije grupe: hladnjake s jednim motorom i s dva. Naravno, u svakom od modela postoji veliki broj modifikacija, s izborom će vam pomoći jedan od menadžera. To može biti dodatni Nou-Frost sistem ili poseban sistem za hlađenje komore za zamrzavanje i mnogi drugi.

Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta
Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta
Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta
Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvaliteta Japanski hladnjaci Panasonic izuzetnog kvalitetaHome | Articles

December 5, 2022 03:09:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting