Jég vízzel

Az Electrolux vállalat folyamatosan gondolkodik modelljeinek tökéletesítésén, valamint azon, hogy ezek minél több hasznot hoznak tulajdonosaik számára. A cég legújabb ötlete az, hogy az embereket folyamatos üzemmódban szállítsa ivóvízzel. Ez a funkció különösen azok számára fontos, akik állandóan nagyvárosban élnek. A vállalat legújabb fejlesztése annak a képességnek a megteremtését érinti, hogy az embert nemcsak a szokásos ivóvízzel, hanem szénsavas vízzel, valamint jéggel is ellátják. A Source és a Glacier hűtőszekrényeket tökéletes párosításnak tervezték. Ezek a modellek közvetlenül a közelükbe telepíthetők, és vízzel és jéggel látják el a rászorulókat. Ehhez a hűtőszekrény ajtaján adagolók vannak.
Ez a fejlődés annak köszönhető, hogy nem mindig kényelmes palackozott ivóvizet vásárolni egy boltban. Ezt a vizet át kell vinni és otthon kell tárolni valahol. A palackokat folyamatosan el kell dobni, és ezek jelentősen megnövelhetik a szemetes helyet. A hűtőszekrény új modellje tiszta ivóvizet képes ellátni közvetlenül a hűtő ajtajáról és bármikor. A Source hűtőszekrényt ivóvíz ellátására tervezték. Az E részeg és főzéshez használható. Ez jót tesz az egészségnek, és nem tartalmaz az emberi egészségre káros szennyeződéseket.
A víz ebben a modellben kívülről érkezik. Ha ásványvizet, ivóvizet kell kapnia, akkor a tartály alá kell helyeznie egy megfelelő edényt, és nyomja meg a gombot. A hűtőszekrény vízellátása 3,6 liter. Nagyon gyorsan képes feltölteni. A rendszer beépített szűrővel rendelkezik az íz és az érthetőség javítása érdekében. A hűtőszekrényben található kijelző figyelmeztet arra a pillanatra, amikor a szűrőt ki kell cserélni.
A vállalat másik újdonsága a Glacier hűtőszekrény. A hűtőszekrény ajtajában olyan eszköz van, amely jeget szolgáltat. A gyártási technológia úgy van elrendezve, hogy a jégkockák tapadása kizárt legyen. Egyik kezével meg tudja venni a szükséges jégmennyiséget. Annak érdekében, hogy a jégkészletek ne fogyjanak el, nem szükséges vizet tölteni a tartályba. A hűtőszekrény mindent automatikusan elvégez. A hűtőszekrény meghatározott funkcióval rendelkezik. Amint beköszönt az éjszaka, csökkentett zaj mellett automatikusan elkezd dolgozni. Gyerekzár, valamint Frost-frе technológia biztosított.

Jég vízzel
Jég vízzel
Jég vízzel
Jég vízzel Jég vízzel Jég vízzelHome | Articles

November 28, 2022 17:18:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting