Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone

Iskanje pravega zvočniškega sistema za izdelek Apple pravzaprav ni lahka naloga. In vse zato, ker je izbira kakovostnih ponudb ogromna. Tudi majhni zvočniki iPhone z znamko lahko oddajo odličen zvok, neprimerljiv s svojo velikostjo. Odlično, a zelo drago!
Najenostavnejša rešitev je, da na iPhone priključite vse poceni zvočnike z izhodom 3,5. Poceni in veselo. In upoštevali bomo več ustreznih in zanimivih izdelkov za doseganje svetlega zvoka v okviru optimalnega razmerja med ceno in kakovostjo.
Priklopna postaja Philips DS300 lahko oddaja jasen zvok s tako glasnostjo, da v stanovanju zadostuje 50 odstotkov moči. Priklopno postajo lahko 100-odstotno uporabljate v prostornih sobah, dvoranah - na primer za zvočne predstavitve. In to po ceni 86 USD. Med prednostmi postaje je možnost avtonomnega delovanja iz AA baterij. Prisotnost avdio vhoda vam omogoča, da Philips DS300 uporabljate kot zvočnike za prenosni računalnik. Med sorazmerne slabosti spada sinhronizacija z iPhoneom, ki posledično deluje kot osebni računalnik in telefon le, ko je postaja izklopljena.
Za tiste, ki iPhone uporabljajo kot glavni predvajalnik, bo zanimiva posebna ponudba Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio Receiver For iPod. Vmesnik prek Bluetootha prenaša glasbo z iPod / iPhone na zvočnike ali priklopno postajo. Ta rešitev je primerna za tiste, katerih sanje - brezžični zvočniki na iPhonu - še niso dostopni. Toda adapter stane približno 30 USD. Poveže se s priključkom katerega koli zvočnika za iPhone, ki nato deluje kot slušalka Bluetooth in brezžično predvaja glasbo iz telefona. Pripomoček je kompakten in ne zahteva dodatnega vira napajanja. Vse akustične funkcije za preklapljanje skladb in prilagajanje glasnosti so ohranjene. Pomanjkljivosti vključujejo nekaj izgube kakovosti zvoka med predvajanjem.
V srednjem cenovnem segmentu med temi izdelki velja omeniti multimedijski zvočniški sistem z daljinskim upravljalnikom in režo USB / TF za iPad, ki stane približno 60 dolarjev. Njegove prednosti vključujejo sposobnost predvajanja tako navpično kot vodoravno, kar je priročno za ogled videoposnetkov.

Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone
Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone
Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone
Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone Izbira prenosnih zvočnikov za iPhone Izbira prenosnih zvočnikov za iPhoneHome | Articles

December 5, 2022 04:23:46 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting