Internetni hladilnik

Electrolux je ustvaril svoj novi hladilnik. Screenfridge je zdaj opremljen z najnovejšo tehnologijo. Lahko je povezan z internetom. Toda po drugi strani lahko ta prednost hladilnika preraste v negativno kakovost. Na hekerje je lahko enako tarča kot njegov bratranec osebni računalnik. Proizvajalec lastniku jamči za vsa jamstva. Vendar jih je mogoče preklicati, če lastnik hladilnika obišče sporna spletna mesta. Kmalu bi moral biti ta model v prodaji. Ta resnično edinstven model vam omogoča delo na internetu in pošiljanje potrebnih sporočil. V ta namen ima hladilnik ploščo na dotik.
Proizvajalec prevzame vse garancijske obveznosti lastnika. Če na primer lastnik te naprave samostojno odpre različne dvomljive črke, je hladilnik morda okužen z virusi. Te posledice bodo privedle do motenj, ki se bodo pojavile pri delovanju hladilnika. Najprej bo to vplivalo na klimatsko napravo, ki se nahaja v hladilniku. Če se hladilnik okuži z virusom, proizvajalec ne bo odgovoren za vsa potrebna jamstva.
Toda kot vsak proizvajalec je tudi podjetje Electrolux začelo razmišljati o opremljanju hladilnika s programom, ki se bo boril proti virusom, ki prodrejo vanj. Z nekaterimi podjetji so se o tej problematiki že začela pogajanja. Kot je trenutno znano, je program Doctor Web Fridge Edition trenutno v zaključni fazi testiranja. Po preizkusu lahko končni program prenesejo vsi lastniki hladilnikov Screenfridge iz podjetja Eloektrolux.

Internetni hladilnik
Internetni hladilnik
Internetni hladilnik
Internetni hladilnik Internetni hladilnik Internetni hladilnikHome | Articles

December 3, 2022 17:21:51 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting