Internet frižider

Electrolux je kreirao svoj novi frižider. Screenfridge je sada opremljen najnovijom tehnologijom. Može se povezati s Internetom. Ali, s druge strane, ova prednost hladnjaka može prerasti u njegov negativni kvalitet. Takođe može postati meta hakera, poput njegovog brata - ličnog računara. Proizvođač jamči vlasniku sva jamstva. Ali mogu se otkazati ako će vlasnik hladnjaka posjetiti sumnjiva mjesta. Uskoro bi se ovaj model trebao naći u prodaji. Ovaj zaista jedinstveni model omogućava vam rad na Internetu, kao i slanje potrebnih poruka. Za ovu priliku hladnjak ima dodirnu ploču.

Proizvođač sve garancijske obveze preuzima na onoga ko ga posjeduje. Ako, na primjer, vlasnik ove jedinice samostalno otvori različita upitna pisma, tada je hladnjak možda zaražen virusima. Te posljedice dovest će do kršenja koja se događaju u radu hladnjaka. Prije svega, to će utjecati na klimatsku kontrolu, koja se nalazi unutar frižidera. Ako se hladnjak zarazi virusom, proizvođač neće biti odgovoran za sva potrebna jamstva.

No, kao i svaki proizvođač, kompanija Electrolux počela je razmišljati o tome da osigura hladnjaku program koji će se baviti virusima koji u njega uđu. Pregovori s nekim kompanijama o tom pitanju već su započeli. Kao što je trenutno poznato, program Dr. Web Fridge Edition trenutno je u završnoj fazi testiranja. Nakon testiranja, gotov program mogu preuzeti svi vlasnici Screenfridge hladnjaka iz tvrtke Eloelectrolux.

Internet frižider
Internet frižider
Internet frižider
Internet frižider Internet frižider Internet frižiderHome | Articles

December 3, 2022 05:33:27 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting