Intelligens örvény

A legújabb műszaki fejlődés a Whirlpool hűtőszekrényekbe épült be. Ezzel együtt a hűtőszekrény kényelmes kialakítású, mind a külső, mind a hűtőszekrény belső oldalán. Az új technológia magában foglalja a " hatodik érzéket ". A hűtőszekrény belsejében vannak érzékelők. Információk továbbítására szolgálnak. Ez akkor történik, amikor a hűtőszekrény hőmérséklete megváltozik. Ebben az esetben az összes adat átkerül az érintőpanelre. Ez a panel határozza meg azt az időt, amikor növelni kell a teljesítményt a hűtőszekrény belsejében lévő hőmérséklet hűtéséhez. Például a meleg évszakban, miután visszatért a vásárlásból, mindet hűtőbe kell helyezni. Minden étel elég forró. Miután mindet a hűtőszekrénybe tette, az ajtó hosszabb ideig nyitva volt. Ugyanakkor a hűtőtérben megnőtt a hőmérséklet. A beépített érzékelők azonnal reagálnak erre a tényre.
A kapott információt továbbítják a testülethez. Az információkat feldolgozzuk, és a rendszer arra a következtetésre jut, hogy szükséges a hőmérséklet csökkentése. A hűtőszekrény hőmérséklete ötször gyorsabban csökken a kívánt szintre, mint egy hagyományos hűtőszekrény. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az élelmiszer hosszabb ideig friss és egészséges maradjon.
Az új Whirlpool hűtőszekrények digitális LCD kijelzővel vannak felszerelve. Ezen a kijelzőn vezérelheti a hűtőszekrény számos funkcióját. Ez a kijelző a fagyasztó és a hűtőszekrény rekeszének hőmérsékletét mutatja. A kijelzővel ki lehet kapcsolni a készenléti rendszert.
Itt be- és kikapcsolhatja a jég- és vízadagolók megvilágítását is. Választhat olyan módot, amely jégkockákat vagy morzsákat készít. Olyan funkciókkal működik, mint a " gyors hűtés ", " gyors fagyasztás ". A hűtőszekrény olyan szűrővel van felszerelve, amely megtisztítja a vizet a jövőbeli hűtési folyamathoz, vagy jéggé változtatja. Az LCD mutatja, hogy a tisztítószűrő mennyire piszkos. Ha a hűtőszekrény ajtaja hosszú ideig nyitva van, a hűtőszekrény hangjelzést ad, hogy értesítse róla.
Ha a vendégek érkezése a közeljövőben várható, akkor használhatja a palackok gyors hűtési funkcióját, amely fél órán keresztül képes hűteni őket. Kijelentkezéskor használhatja az " Ünnepek " előre funkciót . A kis gyermekek számára zár biztosított.

Intelligens örvény
Intelligens örvény
Intelligens örvény
Intelligens örvény Intelligens örvény Intelligens örvényHome | Articles

November 28, 2022 03:30:05 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting