Inteligentni whirlpool

Najnovija tehnička izvrsnost uključena je u Whirlpool hladnjake. Pored toga, hladnjak je ugodnog dizajna, kako izvana tako i iznutra. Nova tehnologija uključuje „šesto čulo“. Senzori se nalaze unutar frižidera. Dizajnirani su za prenos informacija. To se događa kada se temperatura u hladnjaku promijeni. U ovom slučaju svi se podaci prenose na dodirnu ploču. Ova ploča određuje vrijeme kada je potrebno da povećate snagu za hlađenje temperature unutar frižidera. Na primjer, u toploj sezoni, vraćajući se iz kupovine, morate ih sve staviti u hladnjak. Svi proizvodi imaju prilično visoku temperaturu. Stavljajući ih sve u hladnjak, vrata su dugo bila otvorena. U isto vrijeme temperatura u hladnjaku je porasla. Ugrađeni senzori odmah reagiraju na tu činjenicu.

Primljene informacije šalju na ploču. Informacije se obrađuju i sustav zaključuje da je potrebno sniziti temperaturu. Temperatura u hladnjaku snizit će se na željenu razinu pet puta brže od uobičajenog hladnjaka. Ova funkcija omogućava vam da hranu budete svježi i zdravi duže vrijeme.

Novi hladnjaci Whirlpool opremljeni su digitalnim zaslonom sa tečnim kristalima. Na ovom zaslonu možete kontrolirati mnoge značajke hladnjaka. Ovaj ekran prikazuje temperaturu u zamrzivaču i hladnjaku. Ekran može uključiti i isključiti Stand-by sistem.

Ovde možete uključiti i isključiti dozator leda i vode sa pozadinskim osvetljenjem. Možete odabrati mod koji pravi kockice leda ili mrvice. Osigurava se rad sa takvim funkcijama kao što su "brzo hlađenje", "brzo zamrzavanje". Hladnjak je opremljen filterom koji pročišćava vodu za budući proces hlađenja ili ga pretvara u led. Ekran sa tečnim kristalima pokazuje koliko je filter za čišćenje zaprljan. Ako su vrata hladnjaka otvorena duže vrijeme, hladnjak će emitirati zvučni signal o tome.

Ako se očekuje dolazak gostiju u bliskoj budućnosti, možete koristiti funkciju brzog hlađenja boce, koja ih može hladiti pola sata. Tijekom odlaska možete koristiti opreznu funkciju odmora. Od male djece osigurano je blokiranje.

Inteligentni whirlpool
Inteligentni whirlpool
Inteligentni whirlpool
Inteligentni whirlpool Inteligentni whirlpool Inteligentni whirlpoolHome | Articles

November 27, 2022 04:53:07 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting