Inteligentni vrtlog

Najnovija tehnička dostignuća ugrađena su u hladnjake Whirlpool. Uz to, hladnjak ima udoban dizajn, kako izvana tako i iznutra. Nova tehnologija uključuje " šesto čulo ". Unutar hladnjaka nalaze se senzori. Dizajnirani su za prenošenje informacija. To se događa kada se temperatura u hladnjaku promijeni. U tom se slučaju svi podaci prenose na dodirnu ploču. Ova ploča određuje vrijeme kada je potrebno povećati snagu za hlađenje temperature unutar hladnjaka. Na primjer, u toploj sezoni, nakon povratka iz kupovine, sve ih morate staviti u hladnjak. Sva hrana je prilično vruća. Nakon što su ih sve stavili u hladnjak, vrata su bila otvorena dulje vrijeme. Istodobno se povećala temperatura u odjeljku hladnjaka. Ugrađeni senzori trenutno reagiraju na ovu činjenicu.
Primljene informacije prenose na ploču. Podaci se obrađuju i sustav zaključuje da je potrebno sniziti temperaturu. Temperatura u hladnjaku past će na željenu razinu pet puta brže od uobičajenog hladnjaka. Ova funkcionalnost omogućuje vam da hranu duže držite svježom i zdravom.
Novi hladnjaci Whirlpool opremljeni su digitalnim LCD zaslonom. Na ovom zaslonu možete kontrolirati brojne funkcije hladnjaka. Ovaj zaslon prikazuje temperaturu u odjeljcima zamrzivača i hladnjaka. Zaslon se može koristiti za uključivanje i isključivanje stanja pripravnosti.
Ovdje također možete uključiti i isključiti osvjetljenje dozatora leda i vode. Možete odabrati način rada koji izrađuje kockice leda ili mrvice. Omogućeni su radovi s funkcijama kao što su " brzo hlađenje ", " brzo smrzavanje ". Hladnjak je opremljen filtrom koji pročišćava vodu za budući postupak hlađenja ili pretvarajući je u led. LCD prikazuje koliko je filtar za čišćenje prljav. Ako su vrata hladnjaka otvorena dulje vrijeme, hladnjak će emitirati zvučni signal da o tome obavijesti.
Ako se dolazak gostiju očekuje u bliskoj budućnosti, tada možete koristiti funkciju brzog hlađenja bočica, koje će ih moći hladiti pola sata. Tijekom odjave možete koristiti funkciju prosljeđivanja " Praznici ". Za malu djecu osigurana je brava.

Inteligentni vrtlog
Inteligentni vrtlog
Inteligentni vrtlog
Inteligentni vrtlog Inteligentni vrtlog Inteligentni vrtlogHome | Articles

December 3, 2022 06:48:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting