Inteligentni vrtinec

Najnovejši tehnični napredek je vključen v hladilnike Whirlpool. Poleg tega ima hladilnik udoben dizajn, tako zunaj kot znotraj hladilnika. Nova tehnologija vključuje " šesti čut ". V hladilniku so senzorji. Namenjeni so posredovanju informacij. To se zgodi, ko se temperatura v hladilniku spremeni. V tem primeru se vsi podatki prenesejo na ploščo na dotik. Ta plošča določa čas, ko je treba povečati moč za hlajenje temperature v hladilniku. Na primer, v topli sezoni, po vrnitvi iz nakupovanja, jih morate vse postaviti v hladilnik. Vsa živila so precej vroča. Potem ko so jih vse postavili v hladilnik, so bila vrata dlje časa odprta. Hkrati se je v hladilnem prostoru povečala temperatura. Vgrajeni senzorji takoj reagirajo na to dejstvo.
Prejete informacije posredujejo plošči. Informacije se obdelajo in sistem ugotovi, da je treba znižati temperaturo. Temperatura v hladilniku se bo spustila na želeno raven petkrat hitreje kot običajni hladilnik. Ta funkcionalnost vam omogoča, da hrano dlje časa ohranjate svežo in zdravo.
Novi hladilniki Whirlpool so opremljeni z digitalnim LCD zaslonom. Na tem zaslonu lahko nadzorujete številne funkcije hladilnika. Ta zaslon prikazuje temperaturo v predelkih z zamrzovalnikom in hladilnikom. Zaslon lahko uporabite za vklop in izklop stanja pripravljenosti.
Tu lahko vklopite in izklopite osvetlitev razpršilnikov ledu in vode. Izberete lahko način, ki naredi ledene kocke ali drobtine. Na voljo so funkcije s funkcijami, kot so " hitro hlajenje ", " hitro zamrzovanje ". Hladilnik je opremljen s filtrom, ki prečisti vodo za prihodnji proces hlajenja ali jo spremeni v led. LCD prikazuje, kako umazan je čistilni filter. Če so vrata hladilnika odprta dlje časa, bo hladilnik oddajal zvočni signal, da vas bo o tem obvestil.
Če v bližnji prihodnosti pričakujemo prihod gostov, potem lahko uporabite funkcijo hitrega hlajenja steklenic, ki jih bodo lahko hladile pol ure. Med odjavo lahko uporabite funkcijo za naprej " Prazniki ". Za majhne otroke je na voljo ključavnica.

Inteligentni vrtinec
Inteligentni vrtinec
Inteligentni vrtinec
Inteligentni vrtinec Inteligentni vrtinec Inteligentni vrtinecHome | Articles

November 26, 2022 21:47:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting