Instaliranje hladnjaka

Naravno, prije nego što započnete izravno instalirati hladnjak, morate pažljivo pročitati priložene upute. Tek nakon toga potrebno je pregledati sve električne ožičenja. Ne bi trebalo biti znakova oštećenja. Ako ih ima, onda je najbolje nazvati stručnjaka da ih eliminira. U tom slučaju neće biti problema s naknadnim jamstvom. Slijedom toga, potrebno je utvrditi odgovara li napon u mreži onim pokazateljima koji su dopušteni za rad rashladnog uređaja. Ako se primijete velika odstupanja od norme, tada je najbolje koristiti transformator za kućanstvo u radu hladnjaka. Tijekom spajanja nemojte dopustiti da kabel za napajanje uđe ispod hladnjaka. To može uzrokovati sljedeći kratki spoj i, kao rezultat, požar. Da biste izbjegli takvu smetnju, najbolje ga je vezati za kondenzator. Za to je prikladan obični kanap.
U slučaju da BHP preuzme uzemljenje, potrebno je instalirati odgovarajući izlaz. Svi oni, i utikač i utičnica, opremljeni su s tri stupa. Da bi hladnjak mogao ispravno raditi, mora osigurati slobodnu cirkulaciju zraka. Hladnjak radi poput pumpe. Toplina koja se nalazi unutra ispumpava se i odvodi vani.
Zagrijavanje se događa izvana. Što se više hrane hladi u hladnjaku, to se zrak više zagrijava u sobi u kojoj se nalazi hladnjak. Moderni hladnjaci imaju glatke zidove. Zavojnica je u ovom slučaju prilično čvrsto pričvršćena na zid. Može se nalaziti i iznutra i izvana. Prilikom ugradnje hladnjaka potrebno je ostaviti obvezni razmak od najmanje pet centimetara. Posebno se ističu oni hladnjaci koji su ugrađeni u kuhinjski namještaj. Tu se također moraju poštivati ​​sve tehnike.
Mnogi moderni modeli opremljeni su automatskim zatvaračima vrata, ali možete ih napraviti sami. Da biste to učinili, samo trebate vratiti hladnjak ili zamrzivač za 2 stupnja. Ne preporučuje se postavljanje hladnjaka u blizini peći ili prozora. Dolazeća toplina izazvat će zagrijavanje hladnjaka i, kao rezultat, veću potrošnju energije. Ako druga opcija nije moguća, tada je potrebno postaviti zaslon s reflektirajućom površinom između hladnjaka i izvora topline.

Instaliranje hladnjaka
Instaliranje hladnjaka
Instaliranje hladnjaka
Instaliranje hladnjaka Instaliranje hladnjaka Instaliranje hladnjakaHome | Articles

November 26, 2022 21:10:10 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting