Instalimi i televizionit satelitor në vend

Nëse po planifikoni të instaloni një televizion satelitor në shtëpinë tuaj të vendit dhe dëshironi ta bëni atë sa më lirë që të jetë e mundur, do të jetë e dobishme për ju të lexoni këshillat e mëposhtme.
Pronarët e shtëpive verore shpesh marrin TV të përdorura në daçat e tyre. Instalimi i televizionit satelitor, në këtë rast, nuk do të jetë në gjendje të ringjallë televizionin, dhe të gjitha kostot tuaja që lidhen me dëshirën për të instaluar një pjatë satelitore do të jenë joefektive.
Ekziston një mënyrë e vërtetë për të kursyer para. Instalimi i televizionit satelitor do t'ju kushtojë shumë më pak nëse i bëni të gjitha punët përgatitore vetë. Para së gjithash, duhet të vendosni: cili sistem i TV satelitor plotëson nevojat dhe aftësitë tuaja {shih. seksioni "Sistemet satelitore"}. Tani, duhet të zgjidhni një vend ku do të ishte e përshtatshme të instaloni një pjatë satelitore dhe drejtimin e rrotullimit të pasqyrës së antenës {shih. Shihni seksionin "Si të instaloni vetë një pjatë satelitore"}. Pastaj, do të duhet të bëni vetë instalimet elektrike {në rastin më të thjeshtë, thjesht vendosni kabllon e antenës në TV}. Tjetra, duhet të instaloni kllapa në të cilën do të montohet pasqyra e antenës. Një kllapa me një sërë fiksimesh, si dhe një kabëll antene {ne përdorim një kabllo FinMark, F 660 ose F 690}, mund të blihet në Kiev në tregun e radios.
Në disa raste, instalimi i televizionit satelitor në vend është i mbushur me vështirësi serioze që lidhen me përcaktimin e vendndodhjes së antenës. Për shembull, pemët e larta në drejtimin e zgjedhur ju detyrojnë të ngrini pjatën satelitore lart mbi çatinë e shtëpisë. Në këtë rast, antena është montuar në një tub metalik me një diametër të jashtëm 40-50 mm.
Nëse instalimi i televizionit satelitor kryhet në një daçë të pa mbrojtur, atëherë masat paraprake nuk do të jenë të tepërta. Në këtë rast, rekomandohet instalimi i pjatës satelitore sa më lartë që të jetë e mundur, në një vend të paarritshëm.

Instalimi i televizionit satelitor në vend
Instalimi i televizionit satelitor në vend
Instalimi i televizionit satelitor në vend
Instalimi i televizionit satelitor në vend Instalimi i televizionit satelitor në vend Instalimi i televizionit satelitor në vendHome | Articles

November 28, 2022 17:24:06 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting