Instalarea frigiderului

Firește, înainte de a începe instalarea directă a frigiderului, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile atașate. Numai după aceea este necesar să inspectați toate cablurile electrice. Nu ar trebui să existe semne de deteriorare. Dacă există, atunci cel mai bine este să apelați un specialist pentru a le elimina. În acest caz, nu vor exista probleme cu garanția ulterioară. După aceasta, este necesar să se stabilească dacă tensiunea din rețea corespunde acelor indicatori care sunt admisibili pentru funcționarea dispozitivului frigorific. Dacă se observă abateri mari de la normă, atunci cel mai bine este să folosiți un transformator de uz casnic în funcționarea frigiderului. În timpul conexiunii, nu permiteți cablului de alimentare să intre sub frigider. Acest lucru poate provoca un scurtcircuit ulterior și, ca rezultat, un incendiu. Pentru a evita o astfel de deranj, cel mai bine este să o legați de un condensator. Pentru aceasta, o sfoară obișnuită este potrivită.
În cazul în care BHP își asumă legarea la pământ, este necesar să instalați o priză adecvată. Toate acestea, atât mufa, cât și mufa, sunt echipate cu trei poli. Pentru ca frigiderul să funcționeze corect, acesta trebuie să asigure circulația liberă a aerului. Frigiderul funcționează ca o pompă. Căldura din interior este pompată afară și eliminată în exterior.
Încălzirea are loc din exterior. Cu cât mai multe alimente sunt răcite în frigider, cu atât aerul se încălzește mai mult în camera în care este situat frigiderul. Frigiderele moderne au pereți netezi. Bobina în acest caz este atașată destul de strâns de perete. Poate fi localizat atât în ​​interior, cât și în exterior. La instalarea frigiderului, este necesar să lăsați un spațiu obligatoriu de cel puțin cinci centimetri. De remarcat în mod deosebit sunt acele frigidere încorporate în mobilierul de bucătărie. Toate tehnicile trebuie urmate și acolo.
Multe modele moderne sunt echipate cu dispozitive de închidere automată a ușilor, dar le puteți face singuri. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să setați frigiderul sau congelatorul cu 2 grade înapoi. Nu se recomandă instalarea frigiderelor lângă aragaz sau fereastră. Căldura primită va provoca încălzirea frigiderului și, ca rezultat, un consum mai mare de energie. Dacă nu este posibilă o altă opțiune, atunci este necesar să plasați un ecran cu o suprafață reflectorizantă între frigider și sursa de căldură.

Instalarea frigiderului
Instalarea frigiderului
Instalarea frigiderului
Instalarea frigiderului Instalarea frigiderului Instalarea frigideruluiHome | Articles

November 28, 2022 16:36:32 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting