Ingenious Electrolux

În 2010, Yuri Dmitriev a propus un nou concept de Electrolux - frigiderul viitorului frigider Bio Robot.
Acest „ Electrolux ” va conține un gel biopolimeric, care este răcit prin luminescență și învelește produsele cu masa sa. Gelul își va păstra calitatea originală, iar spațiul fără aer al frigiderului îl va ajuta în acest sens. Nu este necesară o sursă de energie pentru o astfel de unitate, deoarece energia pentru răcire va proveni din mediu.
Toate produsele sunt plasate într-un fel de masă activă amorfă, care ocupă mult mai puțin spațiu decât orice frigider care există astăzi. Produsele pot fi poziționate în orice direcție: jos, sus, orizontal, vertical.
Desigur, această idee este prea fantastică, dar este și extrem de frumoasă. Designul, culoarea, performanța fascinează pur și simplu contemporanii sofisticați. Și este foarte posibil ca în câțiva ani bucătăriile noastre să se elibereze de predecesorii voluminoși și să-și decoreze designul cu un astfel de bio-robot.
Costul, aparent, va fi, de asemenea, la un pas de fantezie. Dar pentru orice plăcere, așa cum se spune, trebuie să plătești.
Dacă producătorii de frigidere au decis să creeze ceva radical diferit de tehnologia anterioară, atunci nu există o astfel de tendință în linia de încălzitoare. Sarcina principală a încălzitorului de aer este menținerea temperaturii dorite în cameră. Și acest lucru poate fi rezolvat fără utilizarea unor lucruri de lux precum gelul. Principalul lucru este că camera este caldă.

Ingenious Electrolux
Ingenious Electrolux
Ingenious Electrolux
Ingenious Electrolux Ingenious Electrolux Ingenious ElectroluxHome | Articles

November 28, 2022 03:51:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting