Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz

Megtalálni a megfelelő hangszórórendszert egy Apple termékhez valójában nem könnyű feladat. És mindez azért, mert a minőségi ajánlatok választéka óriási. Még a kis márkájú iPhone hangszórók is kiváló hangzást képesek produkálni, méretükhöz képest. Kiváló, de nagyon drága!
A legegyszerűbb megoldás az, ha bármilyen olcsó, 3,5-es kimenettel rendelkező hangszórót csatlakoztat az iPhone készülékéhez. Olcsó és vidám. Számos releváns és érdekes terméket fogunk megfontolni az élénk hangzás elérése érdekében az optimális ár / minőség arány mellett.
A Philips DS300 dokkolóegység tiszta hangot képes leadni olyan hangerővel, hogy áramának 50 százaléka elegendő egy lakásban. A dokkoló állomás 100% -ban használható tágas helyiségekben, termekben - például előadások hangzásához. És ennek ára 86 dollár. Az állomás előnyei között szerepel az AA elemekkel történő autonóm működés lehetősége. Az audiobemenet jelenléte lehetővé teszi a Philips DS300 használatát hangszóróként egy laptophoz. A relatív hátrányok közé tartozik az iPhone készülékkel való szinkronizálás, amely ennek eredményeként csak akkor működik számítógépként és telefonként, ha az állomás ki van kapcsolva.
Azok számára, akik az iPhone-t használják fő lejátszóként, érdekes lesz az Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio Receiver for iPod akciója. Az adapter Bluetooth-on keresztül továbbítja a zenét iPodról / iPhone-ról hangszórókra vagy dokkolóra. Ez a megoldás azoknak megfelelő, akiknek álma - vezeték nélküli hangszórók az iPhone-on - még nem megfizethető. De az adapter körülbelül 30 dollárba kerül. Csatlakozik az iPhone bármely hangszórójának csatlakozójához, amely Bluetooth-fejhallgatóként működik, és vezeték nélkül játszik le zenét a telefonról. A modul kompakt és nem igényel további áramforrást. A sávváltáshoz, a hangerő beállításához szükséges összes akusztikai funkció megmarad. A hátrányok közé tartozik a hangminőség némi romlása lejátszás közben.
Ezen termékek közötti középső árszegmensben érdemes megemlíteni egy multimédiás hangszórórendszert távirányítóval és USB / TF nyílással az iPad számára, amely körülbelül 60 dollárba kerül. Előnyei közé tartozik a függőleges és vízszintes lejátszás képessége, ami kényelmes a videók megtekintéséhez.

Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz
Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz
Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz
Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hoz Hordozható hangszórók kiválasztása iPhone-hozHome | Articles

December 2, 2022 00:34:46 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting