Hogyan válasszunk mosógépet?

A modern háztartási gépek választéka olyan széles, hogy amikor eljön a boltba, nehéz megérteni, hogyan válasszon mosógépet úgy, hogy hosszú ideig szolgáljon, olcsó, így nincs szükség javításra kéthavonta. Függőleges és elülső, keskeny és széles, hagyományos mechanikus vezérléssel vagy elektronikus?
Minden mosógép két osztályra oszlik: vízszintes és függőleges. A függőlegesek előnyei általában szűkebbek, kevesebb helyet foglalnak el, a készülék előtt nincs szükség hely a ruhanemű betöltésére, az ilyen gépek átlagos kapacitása legfeljebb 5 kg száraz ruhadarab. A vízszintes készülékek nagy kapacitásúak a függőlegesekhez képest, ami lehetővé teszi, hogy sokkal ritkábban kezdje el a mosást, ráadásul ezek a készülékek a pult alá építhetők, sokan telepítenek ilyen gépeket a konyhába, ha akril kádakat telepítenek a fürdőszobába.
Beépített szárítás - működési elv
Néhány vásárlót a mosó-szárító vonz. A szárítási elv nagyon egyszerű - van egy további fűtőelem, amely felmelegíti a levegőt. Kétféle módszer van a mosoda automatákon történő szárítására: először az időzítő egy bizonyos ideig elindul, majd kikapcsol, és felveheti a szárított tárgyakat. Ez a módszer rossz, mivel a ruhanemű egyaránt lehet alulszárított és túlszárított is. Korábban minden, a dolgok szárítására képes modell vízszintes terhelésű volt, most egy keskeny alátét-szárító találkozik egyre gyakrabban.
A fejlettebb mosógépekben van olyan eszköz, amely elemzi a tartályban lévő tárgyak nedvességtartalmát, amikor egy bizonyos fokú szárazságot elérnek, a folyamat leáll. " Okos " mosás. a szárítógépnek vannak hátrányai, a nedves tárgyaknak csak a felét tudja megszárítani. Vagyis, ha a mosógép maximális töltöttsége 5 kg, akkor egyszerre legfeljebb 2,5 kg lehet szárítani benne, ami bizonyos kellemetlenségeket jelent, mivel a mosás befejezése után a mosógép felét ki kell húzni. ruhadarabokat és szárítsa meg a mosottakat két lépésben.
Szárítás - jó vagy rossz egy mosógép számára?
Sztereotípia szerint a mosó-szárító nem annyira megbízható, mint a hagyományos. Így van? Az igazság kiderítése érdekében a szakértők számos, a háztartási gépek karbantartásával foglalkozó szolgáltatáshoz fordultak, ahol a kézművesek ismertették a szárítóval ellátott mosógépek meghibásodásának fő okát. Mint kiderült, a háztartási gépek meghibásodtak, főleg a túlterhelés miatt, mivel a tulajdonosok többsége - vagy elfelejtette, vagy lusta volt - mosás után kivitte a nedves ruhák felét. A szárítási üzemmódban dolgozó mosógépek túlterheltek voltak, emiatt nem működtek. Ha a berendezést a gyártók ajánlásainak megfelelően használja, akkor ilyen problémák nem merülnek fel.

Hogyan válasszunk mosógépet?
Hogyan válasszunk mosógépet?
Hogyan válasszunk mosógépet?
Hogyan válasszunk mosógépet? Hogyan válasszunk mosógépet? Hogyan válasszunk mosógépet?Home | Articles

December 3, 2022 05:15:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting