Hogyan válasszunk ki egy táblagépet?

Személyi számítógépek, laptopok, mobiltelefonok - ezek az eszközök feltűnést keltettek a megjelenésükben, mivel örökre megváltoztatták az ember elképzelését a modern technológiáról és annak képességeiről. De mindez elsápad a nemrég megjelent táblagépek előtt, amelyek végül magával ragadták a modern kütyük szerelmeseinek minden álmát és gondolatát. Egészen a közelmúltig nem volt több, mint pár tucat tablet modell, míg ma már több mint ezer. Ilyen változatosságban nem csoda, hogy még egy tapasztalt technikus is, nem is beszélve az egyszerű vevőről, összezavarodik. Tehát mire kell figyelni, ha tabletet vásárol? Ha tudni akarja ezt, olvassa el ezt a cikket!
A táblagépek a következőket tartalmazzák:
E-könyvek, ez a tabletta egyre nagyobb közönséget szerez. Az e-könyv számos előnye. A hétköznapi könyvekhez képest kevés helyet foglal el, nagyon tág memóriája van, sok e-könyv lejátszó funkcióval rendelkezik. Nagyon alkalmas azok számára, akik idegen nyelveket tanulnak. Most beszéljünk egy kicsit a műszaki jellemzőkről. Sokan úgy gondolják, hogy egy e-könyv képernyőjének nagynak kell lennie, de ez nem teljesen igaz. A lényeg a jó képernyőfelbontás. A kényelmesebb olvasás érdekében az átlónak 5,6 hüvelyknek, a felbontásnak pedig 320 * 460 képpontnak kell lennie. Az e-könyv kiválasztásakor ügyeljen a képernyő bevonatára is, amelynek tükröződésmentesnek és jó látószögűnek kell lennie. A könyv kiválasztásakor feltétlenül tartsa a kezében, kapcsolja be, nézze meg, kényelmes-e elolvasnia, nézze meg a beállításokat, ha minden megfelel Önnek. Ne üldözze a márkákat, gyakran felfújják az árat, ez az orosz üzletekre is vonatkozik. Az árak 1800 és 15 000 rubel között mozognak.
A táblagépes személyi számítógép az érintőképernyős laptopok egyik fajtája, ezek a táblagépek teljes mértékben kompatibilisek az IBM PC-számítógépekkel és egy komplett operációs rendszerrel. Leginkább Windows, Linux, Apple Mac OS X rendszereket használnak operációs rendszerként. Olyan emberek számára alkalmas, akik mindig kapcsolatban akarnak maradni és lépést tartani az eseményekkel. Az átló 6 és 11,6 hüvelyk között van. A processzor frekvenciája 1 GHz-től 800 MHz-ig, RAM 1 GB-tól 512 MB-ig, állandó memória 4 GB-tól 64 GB-ig, a 3G modem beépített lehet vagy sem. Táblagépes személyi számítógép vásárlásakor feltétlenül ismerkedjen meg vele egy kicsit az üzletben: támogassa a kezében, kapcsolja be, lépjen a beállításokhoz.
Az internetes táblagép ötvözi a laptop és az okostelefon tulajdonságait, folyamatosan kapcsolódhatnak az internethez 3G és Wi-Fi rendszereken keresztül, nagyon kényelmes használni mindenféle weboldal és oldal megtekintésére, az érintőképernyő lehetővé teszi hogy egyetlen tablet érintéssel vezérelje a táblagépet. A különbség az internetes táblagép és a táblaszámítógép között: először is ez a költség, 4500 és 15000 rubel között mozog; másodszor a vezeték nélküli internet; harmadszor, nagyon sokáig működik újratöltés nélkül; nem hajlamos a hackertámadásokra.
Hogyan válasszunk egy táblagépet?
Kétféle képernyőtechnika létezik: rezisztív és kapacitív.
A rezisztív kijelző egy képernyő, amely folyadékkristályos panelből áll. A tetején két átlátszó lemez helyezkedik el, dielektrikum választja el közöttük. Az ilyen képernyő előnyei: alacsony költség más anyagokkal összehasonlítva, a képernyő nagy érzékenysége és a képernyő bármilyen tárgyal történő irányításának képessége.
A technológia hátrányai: elégtelen fényáteresztés, amelynek eredményeként további háttérvilágítást kell használnia; az ilyen képernyők is gyorsan elhasználódnak.
Kapacitív kijelző - érintőképernyő, üvegpanel, amelyre egy rezisztív anyagot vékony rétegben visznek fel. A panel sarkaiba olyan elektródákat helyeznek el, amelyek kisfeszültségű váltakozó feszültséget juttatnak a vezető rétegbe.
Egy ilyen képernyő hátránya, hogy speciális tollat ​​kell vásárolnia hozzá.
Fordítson különös figyelmet a kínai gyártókra, nagyon jó és jó minőségű modelljeik vannak, bár van egy apró hátrányuk. Sok modellben a hangbillentyű lesüllyed, néha maga a hang is meghibásodik, de ha fejhallgatón keresztül hallgat, akkor mindent jól hall, ami a képminőséget illeti, egyszerűen kiváló. És még egy apró trükk a " kínaiakról ", az utasítások megértése érdekében tanulmányoznia kell az internetet, mivel a mellékelt utasításokban nincs orosz szó.
És még egy tipp, mielőtt tabletta vásárolna, menjen át több üzletben, beszéljen az eladókkal, hagyja, hogy mindent részletesen elmagyarázzanak, elmondja és megmutassa. És ami a legfontosabb, tegyen egy sétát az interneten, itt nemcsak megtalálja az összes érdeklődésre számot tartó információt (pozitív és negatív véleményekkel egyaránt), hanem olcsóbban is vásárolhat egy táblagépet. Élvezze a vásárlást.

Hogyan válasszunk ki egy táblagépet?
Hogyan válasszunk ki egy táblagépet?
Hogyan válasszunk ki egy táblagépet?
Hogyan válasszunk ki egy táblagépet? Hogyan válasszunk ki egy táblagépet? Hogyan válasszunk ki egy táblagépet?Home | Articles

December 6, 2022 15:00:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting